Baskonia - Real Madrid maçı ne zaman? Baskonia - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Baskonia - Real Madrid maçı ne zaman? Baskonia - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?
THY EuroLeague'de büyük heyecan! Bu sefer sahne, Baskonia'nın evinde Real Madrid'i ağırlayacak. Basketbol tutkunları, bu önemli mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyorlar. Ancak, maç öncesinde akıllarda birçok soru var. Baskonia ile Real Madrid arasındaki bu kritik mücadelenin yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve takımların kadroları gibi detaylar, basketbol severlerin merak ettiği konular arasında. Peki, Baskonia - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

THY EuroLeague'deki heyecan devam ediyor. Bu sefer sahne, Baskonia'nın evinde Real Madrid'i ağırlayacak. Basketbol severler, bu kritik mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyorlar. Ancak, maç öncesi birçok soru akılları kurcalıyor. Baskonia ile Real Madrid arasındaki bu önemli mücadele öncesi, maçın başlama saati, yayın kanalı ve takımların kadroları gibi detaylar merak ediliyor. İşte, Baskonia - Real Madrid maçı ile ilgili detaylar...

BASKONİA - REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA?

Chus Mateo yönetimindeki Real Madrid, deplasmanda Duško Ivanovic'in ekibi Baskonia ile karşı karşıya gelecek. Fernando Buesa Arena'da oynanacak mücadele TSİ 21:30'da başlayacak.

BASKONİA - REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Baskonia - Real Madrid maçı S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Real Madrid'in 2-0 önde olduğu seride 3 galibiyete ulaşan ekip Final-Four oynamaya hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.