iOS 17.5 ile gelen özellikler neler? iOS 17.5 yenilikleri neler?

iOS 17.5 ile gelen özellikler neler? iOS 17.5 yenilikleri neler?
Apple, iOS işletim sisteminin son güncellemesi olan iOS 17.5'i yayımladı. Bu yeni sürüm, bir dizi önemli değişikliği ve yeniliği içeriyor. Peki, iOS 17.5'in getirdiği özellikler neler?

Apple, bir süre önce duyurduğu iOS 17'nin yeni sürümlerini sunmaya devam ediyor. Yakın zamanda yayımlanan 17.5 sürümü, kullanıcılara 17.4'ten iki ay sonra sunuldu. iOS kullanıcıları ise şimdi iOS 17.5'in getirdiği yenilikleri merakla inceliyor...

iOS 17.5'in ÖZELLİKLERİ NELER?

17.4 sürümünden iki ay sonra gelen yeni sürüm, Avrupa Birliği'nde kullanılabilir olacak olan App Store dışından uygulama yükleme seçeneğini sunuyor. Bu yenilikle, kullanıcılar uygulamaları doğrudan geliştiricinin web sitesinden indirebilecekler.

iOS 17.5 ile birlikte Apple News+ için bir geliştirme daha yapıldı. Artık kullanıcılar, internet bağlantısı olmadığında bile günlük haber akışına erişebilecekler. Bu sayede, iOS kullanıcıları istedikleri içeriklere her zaman ve her yerde erişebilecekler.

Ayrıca, iOS 17.5'te platformlar arası takip sistemi de bulunacak. Bluetooth algılama özelliği olan kullanıcılar, herhangi bir takip cihazına yaklaştıklarında uyarı alacaklar.

İOS 17.5 NASIL YÜKLENİR?

iPhone'unuzu güncellemek için öncelikle cihazınızı şarj edin. Daha sonra bir Wi-Fi ağına bağlanın ve Ayarlar sayfasını açın. Genel sekmesine gidin ve Yazılım Güncelleme seçeneğini bulun. Son olarak, iOS 17.5'i indirmek için bu seçeneği tercih edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.