Osman Can'ın eşiyle ilgili haberler neydi?

Osman Can'ın eşiyle ilgili haberler neydi?
Baykal'ın CHP'li kadın milletvekili N. B.'yle ilişkisini gözler önüne seren kaseti yayınlayanlara tepki gösteren Hürriyet, eşi üzerinden Osman Can'ı infaz ettiği manşeti unuttu...

CHP lideri Baykal’ın yine hem evli hem de partisinde milletvekili olan bir bayanla ilişkisini gözler önüne seren kasetin ilk Metacafe’de olmak üzere ardından ise aralarında Habervaktim’in de bulunduğu çok sayıda internet sitesinde yayınlanmasına tepki göstererek “etik” muhabbeti yapmaya başlayan Hürriyet, daha dün, sırf Anayasa Değişikliği Paketini destekliyor diye Demokrat Yargı Derneği Eşbaşkanı ve Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can’ın kendisinin de değil eşi Gülnur Can’ın, Ankara Hukuk Fakültesi’nde öğrenciyken bir hocasına beğeni içeren çok sayıda mesaj attığı için disiplin cezası aldığını yazdı. 

Hürriyet 16 Nisan tarihli sayısında sürmanşetten verdiği haberde; Gülnur Can’ın, bir hocasına beğeni içeren çok sayıda mesaj attığı için, 2007’de bir yıl okuldan uzaklaştırma cezası aldığı, Gülnur Can’ın, bu disiplin cezasının kaldırılması için Ankara 14. Bölge İdare Mahkemesi’nde dava açtığı, bunun üzerine okul yönetiminin, Gülnur Can’ın öğretim üyesine attığı mesajların kopyalarını delil olarak mahkemeye sunduğu, Mahkeme’nin, 23 Ocak 2008’de verdiği kararda okulun verdiği disiplin cezasını yerinde bulduğu aktarılıyordu. Hürriyet, konuyu Osman Can’a da sorarak, bu isme adeta gözdağı veriyordu.

Aynı Hürriyet bugün Baykal’la ilgili olayı ise “Baykal’a kaset darbesi” başlığı altında verdi. Hürriyet köşe yazarları da “Kişilik haklarına alçakça bir saldırı” başlıklı haberler kaleme aldı.

Habervaktim olarak sorumuzu yineliyoruz:

BU LİDER, BAYKAL DEĞİL DE BİR BAŞKASI OLSAYDI NE YAPARDINIZ?

OSMAN CAN’IN EŞİNİN HOCASINA ATTIĞI MESAJLARI KİM YAYINLADI?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.