İsrail'den şok açıklama

İsrail'den şok açıklama
Dünya İsrail'in sivil  yardım gemilerini yönelik insanlık dışı vahşetiyle sarsılırken, ŞOK eden bir açıklama daha geldi... İsrail Başbakanı Netanyahu; "Operasyona tam destek verdim" dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Gazze'ye yardım götüren filoya yapılan kanlı baskınla ilgili açıklama yaptı. Netanyahu operasyonun arkasında olduklarını ve baskına tam destek verdiğini söyledi.

İsrail Başbakanı, Beyaz Saray ziyaretini iptal etti

İsrail Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada, Başbakan Benjamin Netanyahu'nun Beyaz Saray ziyaretini iptal ederek yurda döneceği bildirildi. Açıklamada, Netanyahu'nun Gazze krizi dolayısı ile Washington ziyaretini iptal ettiği belirtildi. 

OBAMA İLE GÖRÜŞECEĞİ AÇIKLANMIŞTI
Kanada'ya bir ziyaret gerçekleştiren İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Ottawa temaslarının ardından Washington'a giderek ABD Başkanı Barack Obama ile görüşeceği açıklanmıştı.

İSRAİL, YARDIM GEMİLERİNDEKİ 16 KİŞİYİ TUTUKLAYIP HAPSE GÖNDERDİ

Öte yandan İsrail askerlerinin Gazze filosuna gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 16 kişinin, Beersheba'daki bir hapishaneye nakledildiği bildirildi.

İsrail İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 16 kişinin, bakanlık tarafından sorgulandığı belirtildi. Ardından bu kişilerin ardından Nahshon birliği tarafından Beersheba'daki Ela Hapishanesi'ne transfer edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.