Bem Bir-Sen gazetecileri piknikte bir araya getirdi!

Bem Bir-Sen gazetecileri piknikte bir araya getirdi!
Ankara haber merkezlerinde görev yapan 40’ın üzerinde gazeteci hafta sonu Bem-Bir-Sen Pikniği’nde biraraya geldi.

DSİ Tesisleri Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen organizasyona aileleri ile birlikte katılan gazeteciler, gün boyu sergilenen animasyonlar ve spor oyunları ile eğlenceli vakit geçirdiler.

Piknik alanında bulunan çocuklar, palyaço ve pamuk prenses gibi masal kahramanları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Profesyonel aşçılar tarafından hazırlanan açık büfe yemeklerden tadan basın mensuplarının yaptıkları futbol maçı, kendi aralarındaki tatlı haber rekabetini, yeşil çimlere de taşımış oldu.

Palyaçolar tarafından düzenlenen çuval yarışmasında, küçük çocuklarına yardımcı olmak isteyen gazeteci babaların bu çabaları renkli sahnelerin yaşanmasına yol açtı. Kazanan çocuklara animatörler tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Bem-Bir-Sen tarafından organize edilen pikniğe, muhabir fotomuhabiri, haber müdürleri, radyo ve tv yayın yönetmenleri, internet medyası yöneticileri ve bazı gazete ve televizyonların Ankara temscilerinin yanı sıra Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, USAK Başkanı Doç. Dr. Sedat Laçiner ile Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er’de aileleri ile birlikte katıldı.

Piknikte Bem-Bir-Sen Genel Merkez Yönetimi de hazır bulundu, katılan gazeteciler ile tek tek ilgilenerek gündeme ilişkin sohbet etti…

Gün boyu çeşitli ikram ve organizasyonlarla devam eden Piknik’te ayrıca yaklaşmakta olan Babalar Günü nedeniyle, gazetecilerin arasındaki “en son babaya” hediyesi takdim edildi.

Hediyeyi, 28 gün önce evlat sahibi olan Milli Gazete Haber Müdürü Ahmet Kayır kazandı. Kayır’a hediyesi Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay tarafından verildi. Turbay ve diğer yönetim kurulu üyeleri, pikniğe katılan gazetecilere,ailelerine ve çocuklarına elleriyle çeşitli ikramlarda bulundular..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.