Resulullah'a çirkin saldırı

Resulullah'a çirkin saldırı
“itü sözlük” adlı internet sitesinde efendimiz Resulullah’ın (S.A.V) sözde resim ve karikatürlerini yayınlanmaya başlandı. Bununla da kalmayan site şuan hayatta bulunmayan ateist müftü Turan Dursun’un sapkın çalışmalarından yararlanarak oluşturulan bir ço

İnternet ortamında dine ve insanların kutsal değerlerine hakaret içeren hareketlere yönelik son dönemde yoğunlaşan soruşturmaların ardından ağır cezalar istemiyle davalar açılıyor. Buna rağmen hakaret ve saldırıların ardı arkası kesilmek bilmiyor.

SAPIK DURSUN’UN HEZEYANLARI

Son olarak “itü sözlük” adlı bir internet sitesinde efendimiz Resulullah’ın (S.A.V) resim ve karikatürleri yayınlanmaya başlandı. Bununla da kalmayan site şu an hayatta bulunmayan ateist müftü Turan Dursun’un sapkın çalışmalarından yararlanarak oluşturulan bir çok İslam ve din karşıtı video ve animasyonu da yayına verdi.

SAVCILAR HAREKETE GEÇSİN

Sitede, Resulullah’ın (S.A.V) sureti resmedilerek, İslam dinince yasaklanan bir eylem ve hakarette bulunulduğu görülürken, bu tür girişimlerin İslamı hristiyanlaştırma ve sulandırma amacı güttüğü belirtiliyor. Bu tür fiillerin 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ ile 'suç işlemeye alenen tahrik' suçlarıyla beraber ‘kutsal değerlere hakaret’, ‘yayın yoluyla hakaret’ gibi birçok suçu da içerdiği vurgulanıyor.

İTÜ SÖZLÜK’E TEPKİ YAĞIYOR

Vatandaşlar, internet üzerinden gerçekleştirilen bu çirkin saldırının, en az Danimarka’da yaşanan karikatür rezilliğinin gördüğü tepkiyi hak ettiğini belirtiyorlar. Gazetemizi arayan vatandaşlar site aleyhine savcılara suç duyurusunda bulunacaklarını bildirirken, sözkonusu sitenin Resulullah’a hakaret içeren sayfalarında da kullanıcılar tepkilerini ortaya koyuyorlar. İşte o tepkilerden birkaçı:

Tugba Kozan Yazar : “Sizi kendini bilmez şeytanlar... Siz kainatın efendisi yüce Kur'anın Peygamberini resmetme cüretini kendinizde nasıl buldunuz. Dilerim Allah c.c. Kahhar ismiyle sizi kahretsin...!”

Meltem Burhan Çalış : “Al benden de o kadar. Allah hepsini kahretsin...”

Volkan Sezgin : “Nerede gördünüz ki resmi çizmişsiniz. Sadece sizin değil, sizi dünyaya getirip bunları öğretmeyenlerin de suçu bu…”

Merdiye Kuş : Rabbim islah etsin, dinsiz imansızlar… Azap için hazırlanın. Allahım affedendir ama Resulüne yapılanı affedeceğini sanmam…”

Nurettin Ersoy : Allah ıslah etsin…”

Meltem Burhan Çalış : “Bizde bu Allah aşkı Peygamber aşkı oldukça sizin gibi it u lere daha çok laf vururlar... Sayfanızda bile itu olduğunuzu belli ediyorsunuz…”

Muhammed Zengin : “Dilerim Allah’ın (c.c.) gazabına uğrarsınız…”

Oktay Şair : “Siz nasıl bir zihniyete sahipsiniz be kardeşim. Masonmusunuz nesiniz, neyin peşindesiniz? İnsanların hayal bile etmeye cüret edemedikleri densizlikleri yapabiliyorsunuz. Resulullahın resmini temsilen çizebiliyorsunuz…”

Zekeriya Alparslan : “Sizin Allah belanızı versin…”

Osman Yiğit / Habervaktim.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum