Habervaktim’e illegal operasyon

Habervaktim’e illegal operasyon
Sitemiz “bölücü güruh”un, illegal operasyonlarıyla karşı karşıya… Gerçek yüzlerini deşifre eden haberlerimiz karşısında kimyaları bozulan cephe Habervaktim’i bu kez de illegal yöntemlerle susturmak istiyor…

Bu güruh, bir süredir Habervaktim.com ve Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya’yı hedef gösteriyordu. Habervaktim’e ve Fatih Akkaya’ya yönelik bu son “IP’li komplo”da birçok illegal yönteme de başvurdular.

1- Bir isim üzerine internet bağlantısı olup olmadığı bilgisi sadece Telekom’ca bilinir. Ve Telekom, Savcılık hariç kimseye bu bilgileri veremez.

2- Akkaya üzerine kayıtlı ttnet bağlantısı vardı, bunu illegal yöntemlerle öğrendiler. Ancak bu bağlantının IP’si dinamik yani değişkendi. Bunun üzerine Telekom’daki o “birileri” aracılığı ile Akkaya üzerine kayıtlı ttnet bağlantısının, o skandal imzaların atıldığı tarih ve saatteki IP’sini de öğrendiler.

3- Bilgisayarları uzaktan kumanda etme amacıyla yazılmış "trojan" adlı program aracılığıyla, Akkaya üzerine kayıtlı internet bağlantısının o anki IP’si ile o skandal imzaları attılar.

Savcılığın dışında kimsenin bilemeyeceği bir IP’yi illegal yöntemlerle ele geçirip, o IP üzerinden komplo kurulduğunu, şu soru ispatlamaya yetiyor:

O imzalar iddia ettiğiniz gibi Habervaktim.com’dan atıldı ise, size gelen dinamik IP’nin kime ait olduğunu nerden, ne şekilde temin ettiniz?

KILIFINA UYDURAMADILAR

HEM BÖYLE BİR TEZGAH KURACAK HEM DE KENDİ E-POSTA ADRESİMİZİ VERECEĞİZ, ÖYLE Mİ?

İmzacıların açtığı sitede bir kişi, “İsim, “E-Posta”, “Şehir”, “Meslek” bölümlerine istediği bilgileri yazabiliyor ve bu bilgiler "kampanyaya bir destek daha" gibi yayınlanıyor.

Gergerlioğlu, sözkonusu imzalar atılırken Akkaya'ya ait e-posta adresinin verildiğini de ileri sürerek “İmzaların yollandığı Akkaya'ya ait e-posta adresi habervaktim.com adresinin künyesinde de yer alıyor” dedi. Habervaktim.com'un künyesinde yer alan e-posta adresi [email protected].

Gergerlioğlu'nun iddiasının doğru kabul edilmesi halinde ortaya şu ilginç tablo çıkıyor:

Habervaktim.com, imzacıları zor duruma bırakmak için bu imzaları atarken (!), açıkça “biz attık” der gibi [email protected] adresini verdi!!! 

Bu komplonun dillerine dolanması değil de nedir?


Buradan şu sonuç çıkıyor:

Söz konusu cephe ya Telekom’dan illegal biçimde IP adreslerini aldı ya da bu kirli tezgah bizzat Telekom içerisinden birileriyle birlikte kuruldu.

Bu durumda her ne şekilde olursa olsun sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Akkaya’ya yasalar ayaklar altına alınarak illegal yöntemlerle büyük bir tezgah kurulduğu ortaya çıkıyor.

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ

İlgili mercileri, bilgisayarları uzaktan kumanda etme amacıyla yazılmış "trojan" adlı program aracılığıyla network'ümüze girip, bu tezgahı kuranları ve illegal bir şekilde şahsa özel IP tespitinde bulunup, bunu hedef gösterenlerle ilgili işlem yapmaya davet ediyoruz.


Habervaktim.com



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum