Afyon şehitlerine büyük saygısızlık

Afyon şehitlerine büyük saygısızlık
Bugün son yolculuklarına uğurlanan Afyon şehitlerini üzerinden TRT'ye büyük iftira

Türkiye bugün Afyonkarahisar'daki cephanelik patlamasında hayatını kaybeden 25 şehidine ağlarken, kirli eller sosyal medya üzerinden şehitlerimize büyük saygısızlık yaptı.

Hedefte ise TRT vardı.

Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan askerler için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tören düzenlendi. Türk bayrağına sarılı şehit cenazeleri törenin ardından ambulanslarla ve askeri cenaze araçlarıyla GATA'dan çıkarıldı ve Etimesgut Askeri Havalimanı'ndan memleketlerine gönderildi. Konvoyun havalimanı nizamiyesine girişinde, polis memurları saygı duruşunda bulundu. Bu anlar gazeteciler tarafından görüntülendi ve tüm medyada paylaşıldı.

Ancak o görüntüler üzerinden sosyal medyada TRT’ye çirkin bir saldırı düzenlendi. Konvoyun fotoğrafı montajlanarak haberin sunuş şekli farklı gösterildi.

O fotoğrafta ise

"Şehit cenazeleri yeni açılan kavşak ve duble yollar sayesinde artık daha kısa sürede memleketlerine ulaştırılıyor." yazıyordu.

Bu son dakika notunu twitter'da gören vatandaşlar ise yine sosyal medya üzerinden TRT'ye ve iktidara yüklendi. Ancak gerçek kısa bir süre sonra anlaşıldı.




TRT yetkilileri “Bugün Başbakan ve Cumhurbaşkanı’nın açıklamaları dışında son dakika haberi vermedik. O fotoğraf montajlanarak yapılmış çirkin bir saldırı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum