Eğer rahat etmek istiyorsanız...

Eğer rahat etmek istiyorsanız...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'de belediyeciliği AK Parti'nin öğrettiğini belirterek, "Herzaman şunu söylüyorum.

Eğer rahat etmek istiyorsanız, bir AK Partili belediye başkanı seçin ve farkımızı görün." dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkanlığı 7. Bölge Yerel Yönetimler Bölge Danışma Toplantısı, Altınpark ANFA B Salonu'nda yapıldı. Yerel yönetimlerin yapmış olduğu çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıya, AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kayseri, Yozgat, Kırıkkale, Çorum, Nevşehir, Kırşehir Belediye başkan ve temsilcileri, ilçe belediye başkanları, yerel yönetim temsilcileri ile il genel meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Gökçek, "AK Parti demek belediyecilik demek. Türkiye'de belediyeciliği AK Parti öğretiyor. Herzaman şunu söylüyorum. Eğer rahat etmek istiyorsanız, bir AK Partili belediye başkanı seçin ve farkımızı görün. Biz belediyeciliğin sadece yol su kanalizasyon yapmak olmadığını, en az sosyal kültürel projelerin de o kadar önemli olduğunu öğrettik. Bugüne kadar samimiyetle söylüyorum, Türkiye bunu bilmiyordu. Sayın Başbakanımız ile aynı dönemde seçilerek, hizmete başladık. O dönemden başlayan yeni belediyecilik anlayışı, gittikçe gelişti. AK Parti iktidarı döneminde daha da ilerledi. Bugün meyvelerini de tek tek topluyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum