Melih Gökçek'e gönderme

Melih Gökçek'e gönderme
Alanya'da halka açık konser veren Fazıl Say, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e göndermede bulundu. Son 5 şarkı seçimini dinleyicilere bırakan Say, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a dönerek, "Başkanım istesin ama o da Me

Fazıl Say ve grupları Antalya’da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yılda ücretsiz halk konserleri ile şehrin her noktasına ulaşıyor. 13’ncü yılında “Şehirde Müzik Var” sloganıyla yola çıkan festivalde, Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleşen performansların yanı sıra ücretsiz olarak düzenlenecek üç halk konserinden ilki Alanya'da gerçekleştirildi. Konser öncesinde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

 Konsere saatler kala kültür merkezi önünde uzun kuyruklar oluştu. Say'ı izleyenler arasında gazeteci Hıncal Uluç, Antalya Büşükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu da vardı.

Fazıl Say, konserinde kendi eserlerinin yanı sıra ünlü bestecilerin eserlerini de yorumladı. 2 saate yakın süren konserin sonunda Say, izleyenlere dönerek "Son 5 parçamı kimin ya da ne için çalmamı istersiniz" diye sordu.

Daha sonra Antalya Büşükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a dönen Say, "Sayın başkana soralım ama o da Melih Gökçek der şimdi" dedi. Say'ın bu sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum