Bunlar mı 68 gün 'açlık grevi' yaptı?

Bunlar mı 68 gün 'açlık grevi' yaptı?
Diyarbakır Cezaevi'nde "açlık grevi" eylemine katılan bir mahkumun eylemi bıraktıktan sonraki sağlıklı görüntüsü görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Terör örgütü PKK'nın talimatıyla başlatılan açlık grevleri geçtiğimiz günlerde Öcalan'ın talimatıyla bitti.

Açlık grevlerinde sürece ve Öcalan'ın bitirme talimatının zamanlamasına bakıldığında açlık grevlerinin zaten Öcalan'ın bitirmesi üzerine programlandığı ortaya çıkıyor.

Zaten amaç da hükümeti yeniden müzakerelere zorlamak ve Öcalan'ın yeniden muhatap alınmasını sağlamaktı.

Açlık grevlerinin yapıldığı yerlerden birisi de Diyarbakır Cezaeviydi. Hani şu BDP'lilerin önünde eylem yaptıkları, hükümet açlık grevlerini bitirmek için dediklerimizi yapmazsa cezaevlerinden tabut çıkacak dedikleri cezaevi...

Açlık grevleri 68. günde sona erdirildi. Grevin sona ermesiyle birlikte cezaevlerindeki mahkumların bazıları hastanelerde tedavi altına alındı. Kameralara Diyarbakır Cezaevi'nde sözde açlık grevine katılan bir PKK'lı yansıyor. Hastaneye getirilen PKK'lı, kameralara pis pis sırıtarak "zafer" işareti yapıyor. Öyle BDP'lilerin dedikleri gibi ölecek bir hali yok. Gayet sağlıklı ve sağlam gözüküyor. Ve bu görüntü eylem bittikten hemen sonra çekiliyor.



PKK'lının bu görüntüsü açlık grevine katılanların gerçek anlamda bir açlık grevine katılmadığı, istedikleri gibi yedikleri, içtikleri haberlerini doğruluyor....

aktifhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum