Türk Konsolosluğu’nda Garip “29 Ekim” Balosu

Türk Konsolosluğu’nda Garip “29 Ekim” Balosu
Türkiye’nin Almanya Karlsruhe Konsolosluğu’nda bu hafta sonu, üzerinden tam 1 ay geçen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlama adı altında içkili bir balo gerçekleştirilecek olması, ülkedeki vatandaşlarımızın tepkisini çekiyor.

ADD İLE İŞBİRLİĞİ HALİNDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Akit’in edindiği bilgilere göre, Türkiye’nin Almanya Karlsruhe Konsolosluğu, 1 Aralık günü akşamı garip bir balo gerçekleştirecek. “29 Ekim Cumhuriyet Balosu” adlı etkinlik, Heidelberg ve çevresi Atatürkçü Düşünce Derneği ile Karlsruhe Konsolosluğu işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

İŞTE BALO PROGRAMI

Balo Programı’nda, gecede Latin müziği eşliğinde içki tüketileceği görülüyor. Akit’in ulaştığı davetiyede yer alan bilgilere göre, balo akşam saat 18.30’da hoş geldin kokteyli ile başlayacak.



ÖNCE KOKTEYL VE İSTİKLAL MARŞI

Ardından açılış yapılacak ve İstiklal Marşı okunacak.

SONRA LATİN RÜZGARI VE İÇKİ

Gecede saatler 22.00’yi gösterdiğinde “Lorenzo Guillen ve Grubu ile Latin Rüzgarı” estirilecek. Bu Latin müzik grubu saat 00.15’te yeniden sahneye çıkacak. Balo gece 01.00’de son bulacak.

MENÜDE YOK YOK

Gece için hazırlanan açık büfe menüde yok yok: “Patates kremalı çorba, taze baguette ve tereyağı, içi karides muz ve salata ile doldurulmuş avacado, mozzerella peynirli ve pestolu domates, zeytinli ve peperonili ince kesilmiş hindi salamı, sezon salata büfesi iki ayrı sos, nefis kırmızı şarap soslu rozbit, acılı biber sosunda tavuk göğsü, hardal soslu morina balığı filetosu, erişte, patates kızartması, domatesli pilav, brokili ve biber sebzeleri, çikolata ve vanilyalı mousse, amerettolu meyva salatası, kayısı soslu vanilyalı dondurma.”

VE ALKOL

Davetiyede menüde kola, fanta gibi içeceklerle birlikte şarap ve bira da bulunduğu belirtiliyor. Balo ücreti ise menü dahil kişibaşı 50 Euro olarak ifade ediliyor.

Fatih Akkaya / Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum