Hilal Kaplan'la İlgili İlginç Fotoğraf

Hilal Kaplan'la İlgili İlginç Fotoğraf
Yazar Hilal Kaplan’a ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf, facebook’ta paylaşım rekoruna koşuyor…

PKK’nın paravan kuruluşu DPI adlı örgütün toplantılarına katılan isimlerden Yeni Şafak Yazarı Hilal Kaplan’ın Ermeni soykırımı iddiaları ve terör sorunu konularındaki aykırı çıkışlarının ardından, zorunlu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi’ne karşı olduğunu belirterek, bu dersin insanları dinden soğuttuğunu ileri sürmesi sosyal paylaşım sitesi facebook’ta büyük tepki görüyor.

Kaplan, CNN Türk'te katıldığı bir programda, zorunlu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini eleştirerek “bu dersin insanları dinden soğuttuğunu” savunmuştu.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN

Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde Hilal Kaplan’ın bu sözlerine tepki yağıyor.

Kimi facebook kullanıcıları Kaplan’ın bu açıklamalarını “YENİ ŞAFAK’IN KİLİSEDE MUM YAKAN YAZARI HİLAL KAPLAN: ZORUNLU DİN DERSİ DİNDEN SOĞUTUYOR” başlığı altında aktarıyor.

Bu sayfalarda ortaya atılan "Hilal Kaplan’ın kilisede mum yaktığı" iddiası, bir fotoğrafla destekleniyor ve bu fotoğraf üzerine, Müslümanlara yönelik kabul edilemez yorumlar yapılıyor.

O fotoğrafta Hilal Kaplan olduğu iddia edilen başörtülü kadın, kilisede görülüyor; iki elini birleştirmiş, dua eder gibi poz vermiş. Önünde kocaman bir haç; sağ ve solunda iki şamdan duruyor.

Bu fotoğraf bazı internet sitelerinde de daha önce yayınlanmış.

Örneğin imanehli.com adlı bir sitede "Yeni Şafak Yazarı Hilal Kaplan Kilisede Poz Verdi" ifadesi altında bu fotoğraf yayınlanıyor.

Yeni Şafak gibi muhafazakar bir gazetenin başörtülü yazarı Hilal Kaplan'ın kilisede böyle bir görüntü vererek, İslam karşıtı çevrelerin bu fotoğraf üzerinden akıl almaz yorumlarda bulunmalarına zemin hazırlamış olması üzüntüyle karşılanıyor.

İşte o fotoğraf:



Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum