Erbakan'dan Gül ve Erdoğan yorumu

Erbakan'dan Gül ve Erdoğan yorumu
Erbakan Hoca, cezasının affedilmesinden sonra ilk kez konuştu. Erbakan, Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür ederken, Başbakan olduğu dönemde Afrika'da yaşadığı bir olayı da anlattı.

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, affı nedeniyle görüşlerini açıkladı ve Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür etti.

İşte Erbakan'ın sözleri:     
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün cezasını kaldrıdığı eski Başbakan Necmettin Erbakan Cuma namazı için mutat olarak gittiği Altınoluk Camii'nde düzenlediği basın toplatısında Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür etti ve kendisine dua edenlere dua ile karşılık verdi.  " Sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür etmek vazifedir, büyük olgunluk gösterdiler." diyen Erbakan, Allah'ın lütfu ile bu hatanın düzeltildiğini söyledi...

"ONLAR BİZİM KARDEŞİMİZ"
Erbakan cami bahçesimde bir basın mensubunun Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ı kastederek "Onlar sizi affetti, siz de onları affedecek misiniz?" sorusuna "Onlar bizim kardeşimiz" cevabını verirken, Başbakanlık görevindeyen kurduğu D-8'e dikkat çekti ve "Viyana kuşatması başarılı olsaydı bühün tüm Avrupa Müslüman olmuştu" dedi.

Erbakan konuşmasında şunları söyledi:

"Tekrar camimize cemaatimize kardeşlerimize kavuştuk. Önce üç vazifeyi yerine getirmek lazım.

"YAPILAN BİR HATA DÜZELTİLDİ"

Önce Cenabı Allah’a şükürlerimizi sunmalıyız. O lütfetti yapılan bir hata düzeltildi.

- "Dünyanın her yerinde sadece Türkiye'de değil, müslümanlar bu hususta çok dua ettiler. Cenabı Allah da onların dualarını kabul etti. Allah hepsinden razı olsun. Allah her daim rüyalarını kabul etsin.

-Sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür etmek vazifedir, büyük olgunluk gösterdiler. Gösterdikleri Alicenaplıktan dolayı kendilerine teyekkür ederim.

AFRİKA'DA ŞAŞIRDIĞI AN
 - Başbakan olduğum zaman ilk işim 8 İslam ülkesi ile 'İslam Birliği'ni kurmak oldu.  Bu ülkelerin hepsini ziyaret ettim. Bu gezilerden birinde Liberya’ya gittim. Havaalanından şehre gelirken şehir içine geldiğimizde araba artık yürüyemez oldu. Halk etrafımızı sardı sevinç gösterisi yaptı. Başkana sordum 'nedir bu' diye? Bana "Siz Osmanlı’nın torunlarısınız. 200 yıl önce İspanyol ve Portekizler'in elinden bizi Osmanlı komutanı kurtarmıştı. Karşılığında da ne elmaslarımızı ne de kömürümüzü istediler." diye cevap verdi. İşte bizim ecdadımız işte böyledir.

VİYANA ALINSAYDI...
İkinci Viyana kuşatmasının ardından Osmanlı’nın etkinliği ortadan kalkmaya başladı ve Siyonistlerin eline geçti. Viyana Kuşatması başarılı olsaydı tüm Avrupa Müslüman olacaktı."

"TEKNOLOJİ ALLAHIN RAHMETEDİR"

- Siyonistlerin planlarını Milli Görüş ile engelleriz. Türkiye bağımsız olmalı, güçlü olmalı. Güçlü olmak nedir. Bir ABD gemisinden atılan füzeyi siz teknoloji ile havada kontrol edip kendisine çevirebiliyorsa bu güçtür ve teknoloji ile gerçekleşir. Teknoloji Allah’ın bir rahmetidir.

GÜL VE ERDOĞAN YORUMU

“Gazetecilerin eski Cumhurbaşkanı Sezer’in affını kabul etmemiştiniz. Şimdi bunu kabul ettiniz. Neden?” sorusuna “Siz neticeye bakın. Sonuçta bir hatadan dönüldü” diye cevap verdi.

“Bu affın ardından onları siz de onları affettiniz mi?” sorusuna ise “Onlar her zaman bizim kardeşimiz, talebelerimiz ve taraftarımızdır” cevabını verdi ve bu sözleri çevredekilerden büyük alkış aldı.


ERBAKAN HOCA İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.