İğrenç İftiranın Altından Kim Çıktı

İğrenç İftiranın Altından Kim Çıktı
Mısır’da darbe karşıtlarına atılan ve ülkemizde de Gani Müjde gibi isimlerin diline doladığı “ölen eşle cinsel ilişki” iftirasının altından Siyonistler çıktı.

Bu iftirayı ilk olarak bir Yahudi Yönetmen 2010’da çektiği bir filmde gündeme getirmiş. Film oskarla ödüllendirilmiş. Ardından Mısır’da darbe karşıtlarına karşı kullanılmış bu iftira. Bugün de yönetmen Gani Müjde tarafından Türkiye gündemine sokulmaya çalışılıyor.

Yazarımız Kerime Yıldız, Yahudi, yahudi olduğu için yapıyor. Peki, Gani Müjde'nin derdi ne?” diye sordu.

Yıldız’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“GANİ MÜJDE'NİN  AMACI NE?

Gani Müjde, iğrenç bir tweet atarak  Mısır'daki darbe karşıtlarına iftira etti. Konu, ölen eşle cinsel ilişkiye girmekle ilgili iğrenç bir şey.

Bu mesele Mursi yönetiminden önce meclisde tartışıldı diye itiraz edenler oldu. Mısır'daki Hürriyet ve Adalet partisi sözcüsü ise haberi tamamen yalanladı.

Size bir filmden bahsetmek istiyorum.  Daha İyi Bir Dünyada(Haevnen,) Danimarkalı Yahudi yönetmen Susanne Bier'in 2010'da çektiği film, 2011 yılında en iyi yabancı dilde film oskarını aldı.

Film, görünüşde bir aile dramı.  Başroldeki esas adam, Afrika'da, bir Müslüman mülteci kampında doktor. Ailesi Danimarka'da. Dikkat etmez iseniz sıradan bir misyoner filmi gibi. Fakat öyle bir sahnesi var ki aslında her şey bunun üzerine kurulu. Hatta, bence, oskar almasının sebebi, bu sahne.  Doktor intikam duygusu olmayan birisi. Tedavi etdiği hastalardan birisi, bir kabile reisi. İnanılmaz çirkin bir adam. Başında takke var. Kendi halkına zulmediyor. Doktor kurtaramadığı bir hastasının başındayken bu adam gelip ölen kadını istiyor. Sebebi de adı Ömer olan adamı, ölü kadınlarla birleşen bir sapık. Bunu söylerken pis pis sırıtıyor. Doktor, bu konuşmadan sonra patlıyor ve onu zulmettiği insanların eline veriyor. Yani, bir Müslüman'ın sapıklık boyutu, tahammülünü yıkıp geçiyor.

Yahudi bir yönetmen, Müslümanları karalayan, sapık gösteren  bu sahneyi çekiyor. Birileri, Mısır meclisinde sapkın bir tartışma olduğunu yayıyor. Gani Müjde ise Mısır'da Müslümanlar katledilirken, onlar hakkında, o film karesindeki iğrenç adamı hatırlatan twite atıyor. 

Yahudi, yahudi olduğu için yapıyor. Peki, Gani Müjde'nin derdi ne?

KERİME YILDIZ’IN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum