‘İslam’a düşman ol’ DVD’si gazetenizle birlikte bedava!

‘İslam’a düşman ol’ DVD’si gazetenizle birlikte bedava!
Amerika Birleşik Devletleri’nde Kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesi, İslam karşıtı propaganda da yoğunlaştı.

Amerikan Evanjelikler ve Cumhuriyetçi aday John McCain’i destekleyen grupların organize ettiği İslam karşıtı bir belgesel film gazetelerle birlikte okuyuculara veriliyor.

İSLAM KARŞITI DVD’LER GAZETELER TARAFINDAN DAĞITILIYOR
Bush’un mahkeme kararıyla seçim kazandığı Florida kentindeki gazeteler, ‘Radikal İslam’ın Batı’ya Karşı Savaşı’ ismini taşıyan bir DVD’yi, okuyucularına ücretsiz olarak dağıtması skandal olarak nitelendirildi.

RADİKAL ÖRGÜTÜN NAZİ ÇAĞRISI 
Florida halkının posta kutularına bırakılan DVD’ler, The Miami Herald ve The South Floruda Sun-Sentinel gazetelerince de ücretsiz olarak dağıtıldı.

Clarion Fund isimli radikal sağ bir kuruluş tarafından organize edilen DVD’lerde İslam, Naziler ile bir tutuluyor ve bunun tehlikelerine dikkat çekildiği iddia edilirken, bu durumu eleştirenler, ironik bir biçimde DVD’lerdeki çağrının Yahudilere soykırım uygulayan Nazi çağrısına benzediğini, aynı durumun şimdi Müslümanlara uygulanmak istendiğini belirtiyor.

AMERİKAN TOPLUMUNU İSLAM’A KARŞI KIŞKIRTMA
Güney Florida’da yaşayan Müslümanlar ise, DVD’lerin İslam’ı kötülediğini ve Amerikan toplumu arasında İslam’a karşı ön yargıları arttırdığını bildiriyor. Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi’nden Altaf Ali, gazetelerin böyle bir propagandanın aracı olmalarının sorumsuzluk örneği olduğunu belirterek, DVD’lerin başkanlık seçimlerinden önce dağıtılmasına dikkat çekti.

İNGİLİZ ŞARKICI İSLAM'A DÖNDÜ 

SECDEYE VARMASI 'DİN DÜŞMANI' KARTELİN KANINA DOKUNDU 

PERİNÇEK VE ARITMAN'DAN İSLAM'A HAKARET 

VATAN, PEYGAMBERİMİZE HAKARET ETTİRDİ 

EKŞİ SÖZLÜK'TEN PEYGAMBERİMİZE AĞIR HAKARETLER


(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.