Tuncay, 15’lik manken için ailesini dağıtmış

Tuncay, 15’lik manken için ailesini dağıtmış
Ergenekon Terör Örgütü operasyonu çerçevesinde manken Duygu Dikmenoğlu ile aynı evde gözaltına alınan Tuncay Özkan’ın Dikmenoğlu ile yaşadığı gayrimeşru ilişki sebebiyle eşi tarafından terk edildiği öğrenildi.

Kanaltürk’ü satmasının ardından cebine koyduğu 1 milyon dolar ve manken sevgilisi ile Paris’e gittiği iddialarını ekrandan reddederek ailesi ile beraber olduğunu söyleyen Özkan’ın, operasyon kapsamındaki baskında Duygu Dikmenoğlu ile aynı evde yakalanması yalan söylediğini ortaya koydu.

Milletvekili bir babanın kızı olan Arzu hanım ile evlenen Tuncay Özkan’ın, Nazlıcan adında bir de kızı var. Daha evliliği döneminde Kanal D televizyonunda çalışırken Duygu Dikmenoğlu ile tanışarak evlilik dışı ilişki yaşaması Özkan’ın çevresindeki birçok kişi tarafından biliniyordu. Bu evlilik dışı ilişkiyi bir süre sonra eşi Arzu Özkan da öğrenince ailesi dağıldı.

Özkan’ın yönettiği birçok kanalda ekran yüzü olarak görev yapan Dikmenoğlu’nun TV kanallarındaki başarısının çalışkanlığı sebebiyle değil, Özkan’la yaşadığı ahlâksız ilişki sebebiyle olduğu belirtiliyor.

Duygu Dikmenoğlu ve Tuncay Özkan arasında Kanal D'de başlayan gayrimeşru ilişki yıllardır sürüyor. Kanal D'de başlayan bu ilişki, Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'ü kurmasıyla bu kanala da uzandı. Türkiye eski güzeli her iki kanalda da spikerlik yaptı. Hiçbir entellektüel veya siyasal bir birikimi olmayan Duygu Dikmenoğlu'nun, ulusalcı fikirlere Tuncay Özkan'ın etkisiyle ilgi göstermeye başladığı zannediliyor...

Duygu Dikmenoğlu, en son olarak Kanaltürk'te "Gel De Katılma" adlı bir yarışma programı sunuyordu. Daha önce Sky Türk'te "İzlenim", Kanal D'de "Yaşamın İçinden" ve Show TV'de "Genç Kulüp" adlı programları sunan Dikmenoğlu, son olarak sevgilisinin kanalında sunuculuk yapıyordu. 1997 yılında katıldığı Elite Model Look yarışmasında Türkiye 1.'si olan Dikmenoğlu, Kanal D’de Tuncay Özkan’ın yanında işe başlamıştı. Tuncay Özkan hangi kanala geçtiyse, Duygu Dikmenoğlu’nu da o kanala götürdü.

TUNCAY ÖZKAN VE ADAMLARIYLA İLGİLİ TÜM HABER-YORUM VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.