Kılıçdaroğlu'nun İşaretine Bahçeli'den Cevap

Kılıçdaroğlu'nun İşaretine Bahçeli'den Cevap
MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı 'bozkurt' işaretini yorumladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde partisinin seçim iletişim merkezini ziyareti sırasında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan eski MHP'li Mansur Yavaş ile bozkurt işareti yapmasına hem gülümseten hem de tepki gösteren yorumda bulundu.

"BOZKURTLARA YAKLAŞIYOR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Ankara'daki seçim turu sırasında "Bozkurt" işareti yapmasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine ise Bahçeli, "O da demek ki Bozkurtlara yaklaşıyor" yanıtını verdi.

GAFİL KILIÇDAROĞLU'NA...

Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen mitingte de konuya değinen Bahçeli, "Ülkücülerin harman olduğu yerden geçerken bozkurt yapanlar sizi aldatacağını mı zannediyorlar? Bu gafillere dersini vereceksiniz. Bu gafillere 9 gün sonra haddini bildireceksiniz. MHP üzerinden kimse kurban kesmeye çalışmasın. Çünkü MHP hakkını kimseye yedirtmez" diye konuştu.

FEZLEKE DEĞERLENDİRMESİ

Hakkında fezlekeler bulunan dört eski bakanla ilgili Soruşturma Komisyonu kurulması önerisini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine de Bahçeli, "Yolsuzluk ve rüşvet olaylarının üzerine kesinlikle gidilmesi gerek. Yapılmış olan çalışma olumlu cevap bulsaydı daha iyi olurdu ama şimdi Soruşturma Komisyonu'nun kurulması isteniyor. O da kurulsun ama mutlaka sonuna kadar gidilsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum