İslam Düşmanları Panikledi

İslam Düşmanları Panikledi
Seçim sonuçlarından rahatsız oldukları bilinen Siyonistler ve batılı işbirlikçileri ise endişelerini gizlemeyi yine beceremediler.

Daha seçimin ilk sonuçlarının alındığı 30 Mart akşamında İsrail Ordu Radyosu’na çıkan terör devletinin Başbakanı Benyamin Netanyahu, “Türkiye’deki seçim sonuçlarından çok endişeliyiz” açıklamasında bulundu.

AMERİKA’DAKİ SİYON MUHİPLERİ DE SAHNEDE

Amerika’daki Siyon muhipleri ise kokuşmuş sözde ‘bilimsel düşünce’ platformlarına ekledikleri bir yenisi ile Türkiye’ye saldırıya aralıksız devam ediyorlar. 2007 yılında kurulan ve 17 Aralık komplosunun günler öncesinde Ekim sonunda Yahudi kökenli eski büyükelçiler Morton Abramowitz ve Eric Edelman’a bir rapor sipariş eden ‘Partilerüstü Politika Merkezi” yerel seçimler sonrası yine sahneye çıktı.

PPM’nin “Türkiye’deki yerel seçimler ve sonuçları” başlıklı toplantısında konuşan Alan Makovsky, Eric Edelman ve Svante Cornell Türkiye’ye yönelik bilindik iftira ve söylemlerine devam ettiler. Başbakan Erdoğan’ın Balkon Konuşması’nı diline dolayan Alan Makovsky, 30 Mart’ın sonuçlarının sadece iç siyaset açısından değil, dış politika açısından da ‘endişe verici’ olduğunu söyledi.

KRİPTO MEDYA ŞEYTANDAN YANA

Diğer yandan; Batılı uluslararası şer odakları ve işbirlikçisi Arap rejimlerinin kontrolündeki bir kısım medya, Türkiye’deki seçime kan bulaştığını, çıkan olaylarda 8 kişinin öldüğünü söyleyerek sanki seçimin dikta bir rejimin silahlarının gölgesinde geçtiği izlenimini vermeye çalıştı.

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum