‘En aptal’ başkan yardımcısı adayı

‘En aptal’ başkan yardımcısı adayı
Amerikan başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti başkan yardımcılığı için yarışan ve yarışı kaybeden Sarah Palin’in Afrika’yı bir ülke olarak bildiği iddia edildi. Palin’in ayrıca Amerika, Meksika ve Kanada’nın üye olduğu Kuze

McCAIN’İN DANIŞMANLARI PALIN’İ SUÇLADI

Amerikan başkanlık seçimleri Barack Obama’nın zaferiyle sona ererken, seçimleri kaybeden Cumhuriyetçi Parti’de yenilginin sebepleri tartışılıyor.
Cumhuriyetçilere yakın duran ve kampanya boyunca John McCain-Sarah Palin ikilisini destekleyen Amerikan Fox News televizyonu, McCain’in danışmanlarının Sarah Palin’i suçladığını bildirdi.

AFRİKA ÜLKESİ!

Palin ile ilgili en ilginç suçlama ise, dış politikayla ilgili. İsmi açıklanmayan McCain danışmanı, Palin’in dış politika konusunda çok fazla bilgisi olmadığını, Afrika’yı bir kıta değil de bir ülke olarak bildiğini söyledi. Fox’un haberini dayandırdığı danışman, Palin’in hangi ülkelerin (Amerika, Meksika, Kanada) Kuzey Amerika Serbest Ticaret Antlaşması’na dahil olduğunu bile bilmediğini belirtti.

KOMEDYENİ FRANSA CUMHURBAŞKANI SANDI

Haberde ayrıca danışmanın, Palin’in kendilerini dinlemeden kendisini Fransız Cumhurbaşkanı Sarkozy olarak tanıtan Kanadalı komedyenle konuştuğunu söylediği ifade edildi. Haberde ayrıca, Palin’in yeni imajı için yapacağı alışveriş harcamasını ödemeyi kabul eden bir iş adamının 150 bin Dolarlık faturayı gördüğünde şok olduğu da kaydedildi.

(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.