Sosyete için Çakra Acil Hastanesi açıldı (Mizah)

Sosyete için Çakra Acil Hastanesi açıldı (Mizah)
Bakın hastanede kimler tedavi görecek ?

Sosyete arasında Hint ve Budizm kökenli "çağdaş terapi" amaçlı ritüellerin yaygınlaşması üzerine açılan hastanede; yoga yaparken dolaşıp kilitlenen acemiler, strese girerek çakralarını acilen boşaltmak isteyenler, reenkarnasyona inanarak önceki hayatlarında kendilerini kral ve kraliçe sanıp bu fikirlerini günlük hayatta da uygulamaya kalkışınca dayak yeyip kafayı üşütenler, ayrıca reiki, transandantal meditasyon, ayurveda, aroma terapi vs yaparken işin özünü kavrayamayıp bunalıma girenler tedavi görecekler.

İstanbul Şişli'de yaptırılan Özel Çakra Acil Hastanesi törenle hizmete girdi. Şişli Rotary Kulübü, Lions Kulüp, Genç Leolar ile Milletçe Kabul Edilmemiş Masonlar Derneği tarafından ""sosyeteye hayır" amaçlı yaptırılan hastane Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından törenle hizmete açıldı. Kısa bir konuşma yapan Sarıgül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirerek "en kısa zamanda kendisini hastanelik ederek buraya yatıracağım" dedi.

Sosyete arasında Hint ve Budizm kökenli "çağdaş terapi" amaçlı ritüellerin yaygınlaşması üzerine açılan hastanede; yoga yaparken dolaşıp kilitlenen acemiler, strese girerek çakralarını acilen boşaltmak isteyenler, reenkarnasyona inanarak önceki hayatlarında kendilerini kral ve kraliçe sanıp bu fikirlerini günlük hayatta da uygulamaya kalkışınca dayak yeyip kafayı üşütenler, ayrıca reiki, transandantal meditasyon, ayurveda, aroma terapi vs yaparken işin özünü kavrayamayıp bunalıma girenler acil tedavi görecekler.

Tedavilerin tamamen ücretsiz olduğunu ve tüm masraflarının masonlar, rotaryenler ve leolar tarafından karşılandığını belirten Hastane Müdürü Şahman Brahman "Merkezimizde dindar Müslümanlar için terapi merkezimiz de var. Buraya gelen Müslümanlar tedavi görerek, başta inek ve öküz olmak üzere hayvanları kurban etmenin ne kadar zalimce bir davranış olduğunu anlayacaklar. Sonuçta Nirvana'ya ulaşarak yaklaşan Kurban Bayramına bilinçlenmiş olarak girecekler. Böylece birçok hayvanın kurban edilmesi önlenerek bundan ekonomimiz kazançlı çıkacak" dedi.

Brahman, Hintli üstad Maharishi Mitsubishi ekolüne bağlı olduklarını ve hastanede onun öğrettiği yöntemlerle tedavi yaptıklarını söyleyerek konuşmasını "zaten İslam Peygamberi de 'Bilimi Hint'ten, Çin'den alın' dememiş miydi?" şeklinde tamamladı.

Açılışa İstanbul sosyetesi ile magazin dünyamızın ünlü isimleri büyük ilgi gösterdiler. Hastaneyi gezerken Çakra Boşaltma İstasyonu önünde uzun kuyruklar oluşturan ünlüler, Dua Odası'na da girerek, 2009 yılında daha fazla ünlü olma, yalnız ülkemizde değil Dünya'da da tanınma, medyanın gündeminden düşmeme ve daha çok para kazanma temennilerinde bulundular.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.