Obama Kenya'dan sülalesini de getiriyor (MİZAH)

Obama Kenya'dan sülalesini de getiriyor (MİZAH)
Obama'nın akrabaları Amerika'ya geliyor, Beyaz Saray "Siyah Saray" oluyor. Kenya'dan yola çıkan Obamagiller'in 15 güne kadar Washington'a varmaları bekleniyor.

ABD'nin yeni başkanı Barak Obama Kenya'daki sülalesini de Amerika'ya getiriyor. Kendisiyle aynı adı taşıyan babası Kenya'nın Siaya Bölgesi'ndeki Nyang'oma Kogelo yerleşim yerinde doğmuş ve büyümüş bir Afrikalı olan Obama, doğduğu topraklara olan vefa borcunu ödemek için yakın akrabalarını Amerika'ya getirme kararı aldı. Onları Başkent Washington'daki Başkanlık sarayına yerleştirecek olan Obama böylece "Beyaz Saray" adının "Siyah Saray"a dönüştürülmesini sağlayacak.
 
Hastane önünde mango ağacı

Büyükannesi 86 yaşındaki Sarah Obama bu duruma çok sevindiğini söyleyerek "Amerika'da gurbette olmak çok zor. Vatan hasretiyle ve akrabalarımın özlemiyle yanıp tutuşuyordum. Onlar gelecekler diye şimdi bu yaşlı kalbim bile heyecan ve sevinçten pır pır atıyor" dedi ve Afrika dolaylarından "Hastane önünde mango ağacı" türküsünü söylemeye başladı.

Fotoğrafta, Barack Obama'nın daveti üzerine memleketlerinden Amerika'ya gitmek üzere yola çıkan Obama sülalesi görülüyor. Yanlarında Amerika'nın yeni başkanı olan akrabalarına sunulmak üzere bol miktarda hediye ve yerel gıda ürünleri götüren sülale fertlerinin 15 gün içinde Washington'a ulaşarak Beyaz Saray'a yerleşmeleri bekleniyor.

(Bu güzel fotoğrafı göndererek yazımın ilham kaynağı olan Ankara'dan Selami Koca'ya teşekkür ediyorum.)

OBAMA'NIN KENYA'DAKİ MÜSLÜMAN AKRABALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

OBAMA 'ALLAH' LAFZI ASILI BERBERDE TRAŞ OLDU-FOTO GALERİ

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.