Adnan Hoca bu sefer Afganistan’a konuştu

Adnan Hoca bu sefer Afganistan’a konuştu
‘Harun Yahya’ ismiyle yazdığı kitaplarda ‘Evrim Teorisi’ni çürüten Adnan Oktar, Afganistan’ın bağımsız haber ajansı Pajhwok Afghan News’e konuştu.

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak da bilinen Adnan Oktar, Afgan Pajhwok Afghan News’e yaptığı açıklamada, Darwinciliğin 10 yıl içerisinde tarih olacağını ve insanların Darwin’i artık tarihin bir parçası olarak okuyacaklarını söyledi.

DARWINCİLER, NASIL GÖRDÜĞÜMÜZÜ AÇIKLAYAMIYOR

Harun Yahya ismiyle yazdığı kitaplarla Darwincilerin tüm tezlerini çürüten Adnan Oktar, Darwin teorisinin tüm dünyada büyük bir çöküş yaşadığını belirterek, Darwin’in ileri sürdüğü hiçbir iddianın bugün kanıtlanamadığını kaydetti. “Darwin, ilk hücrenin tesadüfen oluştuğunu söylüyordu. Ama bugün tek bir protein bile tesadüfen oluşamıyor” diyen Oktar, “Darwinizm, bizlerin, beynimizin desteğiyle nasıl gördüğümüzü, nasıl duyduğumuzu ve hissettiğimizi açıklayamıyor” ifadelerini kullandı.

‘GÜLE GÜLE DARWIN’, ‘DARWIN’İ KURTARIN’

Oktar ile, BBC ve Al Jazeera gibi dünyanın önde gelen yayın kuruluşlarınca da röportaj yapıldığını yazan Afgan haber ajansı, Oktar’ın Yaratılış Atlası isimli kitabının Avrupa ve Müslüman dünyada büyük ilgi gördüğünü bildirdi. İtalyan La Stampa gazetesinin Oktar’ın çalışmalarından dolayı, yayınladığı bir makalede ‘Güle Güle Darwin’ başlığını atarken, Fransız gazetesi Le Point’in ‘Darwin’i kurtarın’ başlığını kullandığını hatırlatan Pajhwok Afghan News, Adnan Hoca’nın, “Türkiye’de Darwin’i savunan hiçbir bilim adamını bulamazsınız” sözlerine de yer verdi.

‘İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ DESTEKLİYORUM, HAKARET ÖZGÜRLÜĞÜNÜ DEĞİL’

Oktar’ın mahkeme kararıyla bazı haber sitelerini kapattırdığının da hatırlatıldığı Afgan haber ajansının haberinde, Oktar’ın şu sözlerine de yer verildi: “Ben ifade özgürlüğünü destekliyorum ama hakaret özgürlüğünü değil. Hakaret durumunda, mahkemeler gerekli olan neyse onu yapacaklardır. Dünyada hakaret özgürlüğü olamaz.” 

ADNAN HOCA, AVRUPALI DARWINCİLERİ TELAŞLANDIRDI 

HARUN YAHYA'NIN KİTAPLARIYLA MÜSLÜMAN OLDU 

ALİ BULAÇ: O OLMASAYDI, KOMÜNİST OLURDUM

(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.