İsrail, gazetecinin babasını da katletti

İsrail, gazetecinin babasını da katletti
Filistin’in Gazze Şeridi’nde tam anlamıyla bir katliama girişen İsrail, dünya kamuoyunu ‘Biz HAMAS’ı hedef alıyoruz’ şeklinde aldatmaya çalışıyor.

İsrail’in bu propagandalarına rağmen televizyon ekranlarında vücutları parçalanmış çocuk, kadın ve erkeklerin cesetleri, katliamın boyutunu göstermesi açısından delil oluşturuyor.

THE INDEPENDENT MUHABİRİNİN BABASI DA KATLEDİLDİ

İsrail’in Gazze’de giriştiği katliamda sadece HAMAS üyelerini değil, herhangi bir siyasi organizasyonla bağlantısı olmayan ya da İsrail ile iyi geçinen El Fetih üyeleri de bulunuyor. İsrail’in katlettiği bu kişilerden biri de İngiliz The Independent gazetesinin Gazze muhabiri Fares Akram’ın babası oldu.

BABASINI KAYBEDERKEN, BABA OLUYOR

Gazze’nin kuzeyindeki çiftliğinde yaşayan babası Akrem al Ghoul’un HAMAS karşıtı ve Batı Şeria’daki El Fetih yönetimine yakın olduğunu belirten Fares Akram, İsrail’in saldırısında babasını kaybederken, bugünlerde baba olacak olmasının da zor olduğunu kaydetti.

Fares, babasıyla birlikte kuzeni Mahmud’un da İsrail hava saldırısında katledildiğini, çiftlikteki tüm hayvanların da telef olduğunu bildirdi.

(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.