Canlı yayında General küstahlığı!

Canlı yayında General küstahlığı!
İsrail, bir yandan Filistin’in Gazze Şeridi’nde sistematik bir soykırım uygularken, diğer taraftan bu katliamı sorgulayan gazetecilere de nezaketi aşan ifadelerle saldırıyor.

SPİKERE KARŞI SES TONUNU YÜKSELTTİ

Önceki gün El Cezire’nin canlı yayınında İsrail hükümetine danışmanlık yapan Jonathan Spyer, El Cezire spikeri “Siz HAMAS’ı suçluyorsunuz ama 1967’den beri Filistin’i işgal altında tutuyorsunuz? Neden işgal altındaki topraklardan çekilmiyorsunuz?” diye sorunca, Spyer, ‘Bırakın görüşlerimi açıklayayım” diyerek soruyu geçiştirirken, spikere karşı ses tonunu da yükseltti.

GENERALİN NEZAKETSİZLİĞİ

İsraillilerin televizyon yayınlarındaki bu nezaketsizliğinin bir başka örneği ise bugün yaşandı. Yine El Cezire’nin canlı yayınına katılan İsrailli General Yoram Yair, kadın spikerin sorularını ağır bulduğu için nezaketi aşan ifadeler kullanması dikkat çekti.

‘PEKİ NE PEKİ NE…?”

Spikerin “Sizler şimdiye kadar camileri bombaladınız. Peki…?” şeklindeki sorusunu tamamlamadan, Yarim, sorudan duyduğu rahatsızlıktan dolayı ses tonunu spikere karşı yükselterek ‘Peki ne, Peki ne?’ diye çıkıştı. Soğukkanlılığını koruyan spiker ise, “Peki hastaneleri de bombalayacak mısınız?” sorusunu sordu. Yarim, bu soruya da “Hayır. Biz hastaneleri bombalamıyoruz. Camileri de bombalamıyoruz ama HAMAS oralarda saklanıyor” ifadelerini kullandı.

BBC SPİKERİ, İSRAİL VAHŞETİNE BÖYLE İSYAN ETTİ 

EL CEZİRE'YE 'NEDEN KATLİAMI GÖSTERİYORSUN' KÜSTAHLIĞI 

EL CEZİRE, ÇAĞLAYAN MİTİNGİNİ DÜNYAYA CANLI DUYURDU


Mehmet Nedim Aslan – habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.