FLAŞ:Kanadoğlu'nun evinde arama yapıldı mı?

FLAŞ:Kanadoğlu'nun evinde arama yapıldı mı?
Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun Ergenekon'un yeni dalgasında gözaltına alındığı iddia edilmişti ama...

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar arasında Sabih Kanadoğlu'nun da olduğu iddia ediliyordu. Gündeme bomba gibi düşen bu söylentiye kaynağından yalanlama geldi.

Gözaltına alındığı öne sürülen Sabih Kanadoğlu söylentilere açıklık getirdi. Kanadoğlu, "Evimdeyim, ancak evimde arama yapıldığına ilişkin haberlerden sonra inanılmaz sayıda beni arayanlar oldu. Ben de haberleri evimden izliyorum. Şu aşamada söyleyecek bir şey de yok" açıklamasını yaptı.

Sabih Kanadoğlu'nun evinin önündeki bekleyiş sürüyor  
 
Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınacağı öne sürülen eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, gözaltına alınmasının söz konusu olmadığını söyledi. Kanadoğlu, evinin önünde bekleyen gazetecilerin telefonla aramaları üzerine gözaltına alınmadığını ve açıklama yapılacak bir durumun olmadığını dile getirdi. Bununla birlikte gazeteciler muhtemel bir gözaltı düşüncesiyle Kanadoğlu'nun evinin önündeki bekleyişleri sürdürüyor. 

Bu arada Kanadoğlu'nun komşuları eski başsavcıya destek için balkonlarına Türk bayrağı ve Atatürk resmi astı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.