Daha ne kadar saklı silah var?

Daha ne kadar saklı silah var?
Eski TBMM Susurluk Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, Gölbaşı'nda çıkarılan silah ve mühimmatlarla ilgili gelişmeyi olağanüstü bulduğunu söyledi. Elkatmış'ın, "Daha ne kadar silah var gömülü onları bilmiyoruz" şeklindeki sözleri ibret vericiydi. İşte a

TBMM Susurluk Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, Gölbaşı'ndaki son gelişmeyi, olağanüstü bulduğunu belirtti.

"Ergenekon'un en önemli ayağı Susurluk'tur" diyen Elkatmış, katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin sözlerini şöyle sürdürdü:

Bilgi istediğimizde 'devlet sırrı' demişlerdi

"İkisini ayrı düşünemeyiz. Bugün burada bulunan silahlar da bunu teyid ediyor. Susurluk araştırmaları sırasında kayıp silahlarla ilgili bir araştırma yaptık ama İsrail firmasından çok miktarda suikast silahları alınmıştı. Bunların bir çoğu kayıptı. O zaman Özel Harekat Daire Başkanlığında olan İbrahim Şahin'e verilmişti. Biz onlara sorduğumuzda devlet sırrıdır demişlerdi."

Daha ne kadar gömülü silah var?

"Bir takım silahlar bulunuyor. İbrahim Şahin şu anda görevde değil. Nitekim asker kişilerde de silah bulunabiliyor. Bu kişiler, görevleri sona erdiğinde kendilerine emanet edilen silahları teslim etmeleri gerekir. Görülüyor ki teslim etmemişler. Bir yerlere saklamışlar. Daha ne kadar silah var gömülü onları bilmiyoruz. Bir çok vahim silahların kayıp olduğu ifade edildi."

Bir takım kişiler eğitiliyor, çok saklı silah var

"Batman'da da bu oldu. Orada da silahlar yapıp. Gladyo da dediğimiz ülkenin bir çok yerinde silahların gömülü olduğu, her hangi bir saldırı olduğunda gerilla savaşı yapmak için bir takım kişilerin eğitildiği yönünde bilgiler var. Bu silahlar nerede kullanıldı? Ülkemizde binlerce faili meçhuller var. bu silahlar acaba burada mı kullanıldı?"

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.