Yahudi askerinin kumanyası hahamlardan!

Yahudi askerinin kumanyası hahamlardan!
Siyonistler Gazze Şeridi’nde bebekleri kesmeye devam ederken, Amerika’daki Yahudiler de daha fazla bebek öldürülmesi için Yahudi askerine para topluyor. New York hahamı Samuel Klibanoff, cemaatinden topladığı 100 bin Dolarlık gıda ve yiyece

HAHAM YAHUDİ ŞERİATINI AÇIKLADI: SİVİLLERİ DE ÖLDÜRÜN 

İSRAİL ASKERLERİ BÖYLE KATLİAM YAPTI-FOTO GALERİ


Filistin’in Gazze Şeridi’nde kadın-erkek, bebek, yaşlı, genç ayrımı yapmaksızın katliam yapan Siyonist İsrail için, ABD’deki Yahudiler yardım kampanyası başlattı. 

YAHUDİ FİRMALAR İSRAİL’E MİLYONLAR VERİYOR
Başta Coca Cola olmak üzere birçok yiyecek ve içecek firmasının her yıl milyonlarca dolar yardım yaptığı İsrail’e, Amerikan Yahudileri de bağış toplayarak yardımda bulunuyor. New York ve New Jersey’deki Yahudilerden iki gün içinde 100 binden fazla Amerikan doları toplayan Amerikan Yahudi Merkezi hahamlarından Samuel Klibanoff, İsrail’in Lübnan saldırısında ise Siyonist askerler için 250 bin Dolar topladığını söyledi.

YAHUDİ YAHUDİYE YARDIM YAPIYOR, MISIR GAZZE’Yİ AÇLIĞA MAHKUM EDİYOR
Topladığı parayı İsrail merkezli Yad-Eliezer kuruluşuna teslim eden haham Klibanoff, geçtiğimiz gün İsrail’e bizzat giderek, yardım paketlerini Siyonist askerlerine dağıttı. 

Amerikan yönetimi ve Yahudilerinden silah ve gıda yardımı alan Siyonist İsrail, Gazze’de bebekleri katletmeye devam ederken, Mısır Gazze’nin dünyayla bağlantısını sağlayan Refah Sınır Kapısı’nı hala kapalı tutuyor. 

GAZZE HALKININ MORALİNİ YÜKSEK TUTMAK İÇİN TELEFONLA ARAYIN
Öte yandan, Siyonist İsrail’in katliamına maruz kalan Gazze halkının moralini yüksek tutmak için yeni bir telefon kampanyası başlattı. Gazze’den herhangi bir telefonu arayan kişi, karşısına çıkan kişiye ‘Onların acılarını paylaştığını ve her gün dua ettiğini’ söyleyerek, Gazze halkına moral vermeye çalışıyor. Suudi Arabistan’ın telefon şirketleri, Gazze ile yapılacak konuşmalarda yüzde 80’e varan indirimlerde bulunarak, insanların Gazze halkına telefonla moral vermesine katkıda bulunuyor. 

YENER DÖNMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.