İşte Siyonizm’in gerçek yüzü!

İşte Siyonizm’in gerçek yüzü!
İsrail’in Gazze Şeridi’nde Filistinlilere yönelik katliamında ordu hahamının büyük bir payı olduğu, haham olan General Avi Ronzki’nin askerlere dağıttığı kitapçık da, tüm Filistinlilerin katledilmesi gerektiği, vahşetin bazen iyi bir

BEBEK KESEN YAHUDİ'DEN ERDOĞAN'A TEHDİT!

LANETLİLER, GAZZE'Yİ BU HALE GETİRDİ-FOTO GALERİ 

'GAZZE'YE ATOM BOMBASI ATALIM'


İngiliz The Independent gazetesinde yer alan habere göre, İsrail ordusunun baş hahamı Avi Ronzki’nin, Yahudi askerlerine dağıttığı küçük bir kitapta, tüm Filistinlilerin öldürülmesi gereken düşmanlar olduğu ve ‘Vahşetin bazen iyi bir özellik’ olduğu yazıldığı kaydedildi.

KATİL HAHAMIN ÖĞRETİSİ
‘Benim Savaşımı Savaşın: Savaş Sırasında Askerler ve Komutanlar El Kitabı’ başlıklı kitabın İsrail’in Gazze katliamı sırasında basıldığı ve askerlere dağıtıldığı kaydedilen haberde, kitapta Filistinlilerin katledilmesi gerektiğini söyleyen radikal Yahudi hahamı Shlomo Aviner’in öğretilerinden bölümler yer aldığı belirtildi.

‘ULUSLAR ARASI HUKUKU BOŞVERİN, ÖLDÜRÜN’
Kitaptaki bir bölümde, Haham Aviner, İncil’de adı geçen Filistinlilerin bugünkü Filistinliler olduğu ve bunların İsrail’in varlığını tehdit edenler olduğunu yazdığı ifade edilen haberde, ordu hahamının askerlere, sivillerin korunmasını öngören uluslar arası hukuku göz ardı etmelerini tavsiye ettiği bildirildi. İsrail ordusunda savaşmayı reddeden ‘Breaking the Silence’ isimli grubun ortaya çıkardığı kitapta, Filistinlilerin tamamının İsrail’in düşmanı olduğu ve katledilmesi gerektiği belirtliyor.

YAHUDİ ORDUSU SESSİZ
Yahudi ordusunda savaşmayı reddeden ‘Breaking the Silence’ isimli grup, ordu hahamı General Avi Ronzki’nin kovulmasını isterken, İsrail ordusu konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.
İsrail’in Filistin’in Gazze Şeridi’ndeki katliamında çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 1500 kişiyi vahşice katletmiş, 5 bine yakın kişiyi de yaralamıştı. Katliamda, Gazze’deki cami, okul, hükümet binaları ve evler yerle bir edilmişti.

habervaktim-dışhaberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.