Yahudi lobisi böyle çıldırdı!

Yahudi lobisi böyle çıldırdı!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’ta Filistinlilere yönelik katliamı savunan İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’in yalanlarını yüzüne vurması, Amerika’daki Yahudi lobisini kızdırdı.

HAMAS: SAYGIYLA SELAMLIYORUZ

ANTİ-SEMİTİZM PROPAGANDASINA SIĞINDI

Amerika’daki en büyük Yahudi kuruluşlarından Amerikan Yahudi Komitesi, “Başbakan Erdoğan’ın Davos’taki öfke nöbeti, giderek artan Yahudi karşıtı hareketler karşısında yangına körükle gitmek oluyor” açıklamasında bulunarak, Anti-Semitizm propagandasına sığındı.

SESSİZ KALMAYACAKLARMIŞ!
Açıklamada, Erdoğan’ın Nobel Barış Ödülü sahibi İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’e saygısızlık yaptığı öne sürülerek, Türkiye’de Yahudi karşıtı hareketlerin arttığı bir dönemde İsrail’e yönelik bu yaklaşımlara sessiz kalınamayacağı tehdidinde bulunuldu.

YAHUDİ YAZAR ANTİ-SEMİT OLMUŞ!
“Öldürmeye gelince, siz öldürmeyi iyi biliyorsunuz” diyen Türk Başbakanının bu sözlerinin İsrail ve Yahudilere karşı tepkileri arttıracağını öne süren Yahudi kuruluşu AJC, Erdoğan’ın eski bir İsrail vatandaşı olan ve Anti-Semit olan Gilad Atzmon’un yazdıklarını referans göstermesinden şaşkınlık duyduklarını bildirdi.  

KENDİMİZE SORALIM!
Açıklamada Yahudi kuruluşu AJC, “Bu tarz saçmalıkları yazan bir yazarın, demokratik bir ülkenin başbakanı tarafından referans gösterildiği zaman, durup kendimize aklın nerede bittiğini, nefretin nerede başladığını sormamız gerekiyor” dedi.

Aralarında AJC’nin de bulunduğu Amerika’daki Yahudi kuruluşları Başbakan Erdoğan’ın İsrail’i eleştiren sözlerine eleştirmiş ve bu konuda bir mektup göndermişti.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.