Bahçeli'nin 'ihanet' sözlerine Müsavat Dervişoğlu'ndan yanıt!

Bahçeli'nin 'ihanet' sözlerine Müsavat Dervişoğlu'ndan yanıt!
İYİ Parti Genel Balkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "İhaneti tebrik etmek bizim kitabımızda yazmaz" sözlerine yanıt verdi.

İYİ Parti 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu için mazbata töreni düzenlendi.

"BİR KİŞİ ÖYLE DEDİ DİYE BÜYÜK CAMİANIN KALBİNİ KIRAMAM"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM grup toplantısında, "İYİ Parti Kurultayında neden tebrik etmediğimi hepinizin huzurunda söylüyorum; ihaneti tebrik etmek bizim kitabımızda yazmaz" sözlerini sarf etmişti.

5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkan olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'nin bu sözlerine şu yanıtı verdi:

"Tebrik beklemedim. Kendi tercihidir. Kişilerle olan hukukumu onlara bakara oluşturmuyorum. Söyleyebilir. Polemik yapmak için gelmedim. Millete hizmet etmek için geldim. Yanlışlarımız da olacaktır. Ama emin olun ki doğrularımız daha fazla olacaktır. Bunlarla gündemi meşgul etmeye gerek yok. Kime ne söylemek istersem söyleyeceğim. Şaibeli işler yapmayacağım. Hayatımın hiçbir döneminde kendisine dair maksadı aşan ifadeler kullanmadım. Üzerimde hakkı ve emeği var. Edindiğimiz tecrübelerin önemi var. Dediği başımın üstüne. Bu zamana kadar yaptığımız yolculuğun önemi var. Bir kişi öyle dedi diye büyük camianın kalbini kıramam."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.