Ayşe Ateş: Operasyonu çekenler Külliye'nin 1 km ötesinde

Ayşe Ateş: Operasyonu çekenler Külliye'nin 1 km ötesinde
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek, yoksa Pensilvanya'ya mı dayanacak'' açıklamasına yanıt verdi. Ateş, ''Eğer bir operasyon çekiliyorsa çekenler bu ve benzer delillerle suçu sabitlenmiş olanlardır'' dedi.

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Ateş yaptığı paylaşımda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt verdi.

"SİZE OPERASYON ÇEKENLERİ GÖRMEK İÇİN AYAKLARINIZIN ALTINA BAKIN"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da öldürülen Sinan Ateş hakkında, "'Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek, yoksa Pensilvanya'ya mı dayanacak'' demişti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, bu açıklamalara cevap verdi. ''Operasyonu çekenler Külliye'nin 1 km ötesinde" ifadelerini kullanan Ateş'in yaptığı paylaşım şu şekilde:

''Bize operasyon çekiliyor, deniliyor. "Pensilvanya" deniliyor. Eğer bir operasyon çekiliyorsa çekenler bu ve benzer delillerle suçu sabitlenmiş olanlardır. Kurumsal araçları katillere tahsis edenlerdir. "Onun kalemini kırdık" diyerek sağa sola elçi yollayanlar, birbirine mesaj atanlardır. Nereden aldığı belli olmayan bir güçle Özel Harekat polislerini torbacılara şoför yapanlardır. Külliye'nin 1 km ötesinde, AK Parti Genel Merkezi'nin dibinde, sanki devlete kafa tutarcasına; bu ülkenin iki kız çocuk sahibi, işinde gücünde şerefli bir akademisyenine gözünü kırpmadan kıyanlardır. Size operasyon çekenleri görmek için demir parmaklıkların ardına, ayaklarınızın altına bakın. Çünkü bir kısmı tutuklu, bir kısmı da yargının önüne çıkmaktan kurtulmak için hala ayaklarınıza kapanıyor.''

''KAÇINILMAZ SONLA BARIŞIN''

İddianame ile adaletin tecellisinin önlenmeye çalışıldığını ileri süren Ateş, açıklamalrında şu ifadeleri kullandı:

''İçi boş kağıt parçasını önümüze koyarak adaletin tecellisini önlemeniz, gerçek suçluları kamuoyundan saklamaya yönelik hamleleriniz nafile. Çünkü bu davanın savcısı yüce Türk milleti. Bu asil millet yakanızdan düşmeyecek, peşinizi bırakmayacak. Nereye kaçarsanız kaçın, hangi deliğe saklanırsanız saklanın sizi bulup çıkaracak, sizi alıp getirecek. Ok, yaydan çıktı bir kere. Şunu da eklemek istiyorum: Bazı yorumları okuduğumda, bazı paylaşımlara baktığımda ne yazık ki bir kesimin, gözünün önündeki bunca delile rağmen, hâlâ Platon'un mağarasından çıkamadığını görüyorum. Zincirlerinizden kurtulun, yalanı kutsamayın, gerçeği kucaklayın. Kaçınılmaz sonla barışın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.