Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rakibi belli oldu
Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turunda mücadele etmeye hak kazandı. Bugün gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda, sarı-lacivertlilerin karşılaşacağı rakip belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakibi belli oldu. UEFA'nın İsviçre Nyon’da bulunan merkezinde yapılan kura çekimi gerçekleştirildi.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ İSVİÇRE'DEN LUGANO

UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde TSİ 13.00'te gerçekleştirilen kura çekiminde, Fenerbahçe seri başı olarak yer aldı. Kura çekimi sonucunda, Fenerbahçe'nin 2. ön eleme turundaki rakibi İsviçre'nin Lugano takımı oldu.

MAÇ TARİHLERİ BELİRLENDİ

İkinci ön eleme turunda oynanacak maçların tarihleri de netleşti. İlk maçlar 23 ve 24 Temmuz tarihlerinde, rövanş karşılaşmaları ise 30 veya 31 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, bu turdaki ilk maçını deplasmanda oynayacak olup, rövanş mücadelesini ise kendi sahasında gerçekleştirecek.

Fenerbahçe'nin rakibi Lugano, Türk futbolseverler için tanıdık bir ekip. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi grup aşamasında Lugano ile karşılaşmıştı. İstanbul'da oynanan maçta Beşiktaş, 2-0 öne geçmesine rağmen Lugano'ya 3-2 yenilmişti. Ancak deplasmanda oynanan ikinci maçta siyah-beyazlılar, Lugano'yu 2-0 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.