WhatsApp'tan beklenen özellik! Artık uygulama üzerinden doğrudan numara çevirebileceksiniz

WhatsApp'tan beklenen özellik! Artık uygulama üzerinden doğrudan numara çevirebileceksiniz
Dünya genelinde en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcılarına sunduğu yeniliklerle dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi, kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir özellik daha test aşamasında. Bu yeni özellikle, WhatsApp üzerinden doğrudan numara çevirme imkanı sunulacak. İşte bu heyecan verici yeniliğin detayları...

WhatsApp, Android için yayınladığı beta 2.24.13.17 güncellemesiyle uygulama içi numara çevirici özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik, kullanıcıların WhatsApp üzerinden doğrudan numara çevirerek arama yapmalarına ve mesaj göndermelerine olanak tanıyor. Artık, kullanıcılar adres defterlerine kişi eklemeden veya manuel olarak görüşme açmadan hızlı bir şekilde arama yapabilecekler.

İŞTE WHATSAPP ÇEVİRİCİ ÖZELLİĞİ

Donanım Haber'in haberine göre; Android için WhatsApp beta 2.24.13.17 güncellemesi ile WhatsApp, uygulama içi çevirici özelliğini kullanıma sundu. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere bazı beta test kullanıcıları artık hızlı bir şekilde arama yapmak ve mesaj atmak için bu yeni uygulama içi çeviriciyi deneyebilir.

Bu yeni özelliğe, aramalar sekmesinde yer alan yeni bir seçenek ile ulaşılabilmekte. Bu özellik ile kullanıcılar, artık adres defterlerine kişi eklemeden veya manuel olarak bir görüşme açmalarına gerek kalmadan doğrudan arama yapabilecek ve mesaj atabilecek. Ayrıca, kullanıcılar bir telefon numarası girdikten sonra bu numarayı yeni bir kişi olarak hızlı bir şekilde adres defterine kaydetme veya mevcut bir kişi kartına ekleme seçeneğine de sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.