Süper kupa final maçı ne zaman? Galatasaray - Beşiktaş ne zaman, nerede oynanacak?

Süper kupa final maçı ne zaman? Galatasaray - Beşiktaş ne zaman, nerede oynanacak?
TFF'nin duyuracağı tarih bekleniyor! Galatasaray ile Beşiktaş arasında gerçekleşecek 2023-2024 Süper Kupa final maçı, futbol severlerin merakla beklediği bir konu haline geldi. Süper Kupa finalinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, GS-BJK Süper Kupa final maçı ne zaman?

TFF, Süper Kupa takvimini açıklamayı bekliyor! Galatasaray ve Beşiktaş arasında gerçekleşecek Süper Kupa maçının ardından format değişikliği geliyor. Peki, Turkcell Süper Kupa maçının oynanma tarihi ne zaman?

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN YAPILACAK?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa final maçının tarihi henüz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanmadı.

Geçmiş yıllarda Süper Kupa maçları genellikle Ağustos ayında düzenlenmişti. Bu sezon Süper Lig'in de Ağustos ayında başlayacak olmasıyla birlikte, Süper Kupa maçının lig başlamadan önce gerçekleştirilmesi bekleniyor.

GELECEK SEZON YENİ FORMAT

Gelecek sezon için yeni Süper Kupa formatı belirlendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa için yeni düzenlemeleri duyurdu. 2023-2024 Süper Kupası, Süper Lig Şampiyonu ile Türkiye Kupası Şampiyonu arasında gerçekleştirilecek.

Sonraki sezonlarda ise Süper Kupa, yeni formata göre oynanacak. 2024-2025 Sezonu'nda Süper Lig Şampiyonu ile Süper Lig İkincisi ile birlikte Türkiye Kupası Şampiyonu ve Türkiye Kupası Finalisti'nin katılacağı dörtlü final formatında düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.