TRT 1 frekans bilgileri | TRT 1 canlı yayın izlemek için uydu frekans ayarı nasıl yapılır?

TRT 1 frekans bilgileri | TRT 1 canlı yayın izlemek için uydu frekans ayarı nasıl yapılır?
TRT 1, EURO 2024 maçlarını ücretsiz ve canlı olarak izleyicilere sunuyor. Futbolseverler, şifresiz olarak TRT 1 üzerinden maçları izlemek istiyorlarsa, uydu üzerinden frekans güncelleme yapmaları gerekiyor. TRT 1'in uydu frekans ayarını nasıl yapacakları konusunda bilgiye ihtiyaç duyuyorlar. Peki, TRT'in frekans bilgileri nedir? TRT 1 uydu frekans ayarı nasıl yapılır?

Futbolseverler, heyecanla bekledikleri EURO 2024 maçlarını TRT 1 üzerinden ücretsiz ve canlı olarak izleyebilirler. TRT 1, turnuvanın tüm grup eleme ve final maçlarını izleyicilere sunuyor.

ncak UEFA'nın kuralları gereği, frekansları ülke sınırlarını aşan kanallar genellikle şifreleme yapıyor. Bu nedenle, TRT de EURO 2024 boyunca maçları uydu üzerinden şifreli olarak yayınlıyor. EURO 2024 maçlarını şifresiz olarak izlemek isteyenler için TRT 1'in uydu frekans ayarlarını nasıl yapacakları konusunda bilgi gerekiyor.

İşte TRT 1 4A Türksat uydu için frekans güncelleme bilgileri...

TRT 1 UYDU FREKANS BİLGİLERİ NEDİR?

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı: 30000

FEC: ¾

TRT 1 UYDU FREKANS AYARI NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Uydu alıcısı açıldıktan sonra kurulum veya ayarlar menüsüne giriş yaparak frekans bölümüne ulaşabilirsiniz. Tek kanal arama menüsüne giriş yaptıktan sonra "Uydu" alanına Türksat "Türksat 42° E" seçimini yaparak "Şebeke Arama" kısmını "açık" olarak seçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.