Erdoğan'dan UEFA'nın 'Merih Demiral' kararına açıklama

Erdoğan'dan UEFA'nın 'Merih Demiral' kararına açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın Milli Futbolcu Merih Demiral hakkında verdiği karara tepki göstererek, "Kimse Almanların formalarında kartal var diyor mu? Kimse kalkıp da Fransızların formasında horoz var, niye horozlanıyorsun diyor mu? Orada Merih heyecanını bu görüntüyle verdi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'dan dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıt verdi.

ESAD İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

Cumhuriyet'in haberine göre; Erdoğan, "Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüşecek misiniz?" sorusuna da "Sayın Putin ile Beşar Esed'e bir davetimiz olabilir. Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir" cevabını verdi.

KAYSERİ'DEKİ OLAYLAR

Kayseri'deki istismar gerilimini de değerlendiren Cumhurbaşkanı, "Alçakça hadise üzerinden kaos planlarına müsaade etmeyiz. Bu ülkede kimse kendini devletin yerine koyamaz" ifadesini kullandı.

MERİH DEMİRAL AÇIKLAMASI

Milli futbolcu Merih Demiral'ın bozkurt işaretli gol sevincine ve UEFA'nın soruşturma başlatmasına da değinen Erdoğan, "Kimse Almanların formalarında kartal var diyor mu? Kimse kalkıp da Fransızların formasında horoz var, niye horozlanıyorsun diyor mu? Orada Merih heyecanını bu görüntüyle verdi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.