Ferdi Kadıoğlu'nun annesi konuştu: Oğlum hain değil

Ferdi Kadıoğlu'nun annesi konuştu: Oğlum hain değil
A Milli Takımı'nda forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nun Türk Milli Takımı'nı tercih etmesi, Hollanda'da büyük yankı uyandırdı. Kadıoğlu'nun annesi tepkilerle ilgili Hollanda basınına konuştu.

Hollanda doğumlu ve Hollandalı bir anneye sahip olan Kadıoğlu'nun, ilk olarak Hollanda milli takımını seçmiş olmasına rağmen, Türkiye'yi tercih etmesi çeşitli tartışmalara yol açtı. Bu tercih, özellikle EURO 2024'te Türkiye'nin Hollanda'ya elenmesiyle birlikte daha da gündeme oturdu.

haber-fotografi-13.jpg

FERDİ KADIOĞLU'NUN ANNESİNDEN HOLLANDA BASININA AÇIKLAMA

Türk bir babanın ve Hollandalı bir annenin çocuğu olarak Hollanda'da dünyaya gelen Ferdi Kadıoğlu, genç yaşlarda Hollanda altyapı milli takımlarında forma giydi. A Takım seviyesine geldiğinde ise tercihini Türkiye'den yana kullanarak, Türk Milli Takımı'nı seçti. Bu karar, Hollanda'da geniş bir yankı uyandırdı ve pek çok kişi tarafından tartışılmaya devam ediyor.

Gazete Duvar'ın haberine göre; Ferdi Kadıoğlu'nun annesi Diane Matla, Hollanda basınına yaptığı açıklamalarda oğlunun hain olarak nitelendirilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Matla, "Ferdi, Türkiye forması giydiği için hain olarak adlandırılıyor. Bu bizi çok incitiyor. Tüm bu insanlar işin iç yüzünü bilmiyor. Türkiye, Ferdi'ye inandığını gösterdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.