KPSS lisans sınavı ne zaman? KPSS lisans sınavı hangi tarihte?

KPSS lisans sınavı ne zaman? KPSS lisans sınavı hangi tarihte?
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için geri sayım başladı. KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları için sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sınav giriş yerlerini öğrenebilirler. Peki, 2024 KPSS Lisans sınavı ne zaman yapılacak?

KPSS için geri sayım başladı. KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak?

KPSS LİSANS NE ZAMAN?

2024 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Sınavı, 14 Temmuz 2024 Pazar günü iki oturumda gerçekleştirilecek.

Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu: 14 Temmuz 2024, Pazar sabahı saat 10.00'da başlayacak. Adayların saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı önemle duyuruluyor.

Eğitim Bilimleri Oturumu: Aynı gün, öğleden sonra saat 14.30'da başlayacak. Adayların saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınması mümkün olmayacaktır.

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

2024 KPSS Lisans sınavına katılacak adaylar, sınav giriş belgelerini ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden temin edebilirler.

Belgeyi almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. ÖSYM AİS web sitesine gidin.
  2. T.C. kimlik numaranız ve ÖSYM tarafından verilen aday şifresi ile giriş yapın.
  3. Giriş yaptıktan sonra, "Sınav Giriş Belgeleri" bölümünden 2024 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Sınavı giriş belgenizi görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.