KPSS-2024/6 yerleştirme sonuçları açıklandı

KPSS-2024/6 yerleştirme sonuçları açıklandı
KPSS-2024/6 tercih kılavuzu kapsamında MEB'de istihdam edilecek sözleşmeli personel için atamalar tamamlandı.

KPSS-2024/6 tercih kılavuzu kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'nda (MEB) istihdam edilecek sözleşmeli personel için yapılan atamalar tamamlandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), yerleştirme sonuçlarını duyurdu.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLANDI

ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, MEB'in sözleşmeli personel pozisyonlarına atanacak adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında belirlendi. ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme işlemi sonucunda, adaylar belirlenen pozisyonlara atandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 18 Temmuz 2024 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM’nin resmi sonuç sayfası olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecekler. Bu süreçte, adayların belirtilen tarih ve saatte sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenmeleri mümkün olacak.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ilişkin detaylı bilgileri ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirler. ÖSYM ve MEB tarafından yapılacak duyurular, atama sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için adaylara rehberlik edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.