İbrahim Şahin'den FLAŞ açıklama!

İbrahim Şahin'den FLAŞ açıklama!
Genelkurmay Başkanlığı'nın dün ve bugün yaptığı sert açıklamaların ardından İbrahim Şahin FLAŞ bir açıklama yaptı ve "TSK ile herhangi bir görüşmem olmadı" dedi.

Ergenekon soruşturmasının tutuklularından eski Özel Harekat Daire Başkan vekili ve Susurluk davasının hükümlüsü İbrahim Şahin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Şahin açıklamasında Genelkurmay Başkanlığı ya da Genelkurmay Başkanı ile hiçbir görüşme yapmadığını belirtti.

Ergenekon davasını takip eden basın mensuplarına İbrahim Şahin imzalı, el yazısı ile yazılmış kısa bir basın açıklaması dağıtıldı. Açıklamada İbrahim Şahin dün Genelkurmay'ca yapılan açıklamaların doğru olduğuna işaret etti. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Genelkurmay Başkanlığı'nın 12 Şubat 2009 tarihli açıklamaları doğrudur. Benim Genelkurmay Başkanlığı ve Genelkurmay Başkanımız ile hiçbir görüşmem olmamıştır. Savcılık makamında ifade verirken böyle bir soruyla da karşılaşmadım. 70-80 soru ise bana hiç sorulmadı. Fakat TSK'yı hedef alan bu sorular sanki sorulmuş gibi ifade tutanağında cevap haneleri boş olarak yazılmış. Soruların yüzde 70'i emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin'in üzerine hazırlanmış. Cezaevinde tanışma şerefine eriştiğim emekli Tuğgenaral Veli Küçük ile İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile bu partinin diğer mensupları üzerine yoğunlaşmıştı. Sorgulama tamamen TSK'ni hedef aldığından bir çok soruda susma hakkımı kullandım. Ayrıca TSK'nın benim gibi hasta ve eski bir mahkuma da ihtiyacı yoktur. Tüm gerçekler mahkeme safahatında ortaya çıkacaktır. Türk milletinin ilelebet payidar olması dileğiyle." (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.