O çiftçi Vakit'e konuştu

O çiftçi Vakit'e konuştu
Seçim meydanlarında Başbakan Erdoğan’ın, Mersinli bir çiftçiye “Ananı da al git” sözlerini siyaset malzemesi yapan Baykal, Mersin’i ziyareti sırasında CHP’li Reyhan Kaş isimli bir kadının protestosuyla karşılaştı.

Hasan TOSUN'un haberi...

Vakit’e konuşan Kaş, ailece CHP’li olduklarını belirterek, Kocavilayet’teki 35 dönümlük kendi arazisi dahil arazilerin CHP’li Başkan Macit Özcan ve beraber çalıştığı adamlarınca gasp edildiğini iddia etti.

Baykal’a defalarca konuyla ilgili dilekçe yazdığını; ancak hiçbir cevap alamadığını söyleyen Kaş, şunları söyledi: “Babadan deden kalma topraklarımızı zorla alıyorlar. Ben satmadım diye beni tehdit ettiler.Baykal’a kaç defa dilekçe yazdım. Ama hiç ilgilenmedi. Ben de Baykal’a sözlü olarak anlatmak istedim. Ama yine kaçmak istedi. ‘Utanmıyor musunuz?’ dedim. ‘Niye dilekçeme cevap vermiyorsunuz?’ dedim. ‘Biz mahvolduk, bittik, yağmalandık. Ama siz Atatürk ve Türk bayrağı altında siyaset yapan vatan hainlerisiniz..’ dedim. Baykal’ın yüzü kızardı ve beni boğazımdan tutarak itekledi. Ben de çektim, ceketi yırtıldı.”

Mersin’de büyük bir rant meselesi olduğunu belirten Kaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yerde yolsuzluk peşinde koşuyor havası veren Kemal Kılıçdaroğlu’nu kaç defa aramama rağmen benimle ilgilenmedi. Mersin’de yağma ve yolsuzluk var. Sayın Kılıçdaroğlu, yolsuzluk ve yağma arıyorsan Mersin’e gel. Macit Özcan’ın para karşılığında aday yapıldığını niye gündeme getirmiyorsunuz?”

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.