İşte Saylan'ın marifetleri

İşte Saylan'ın marifetleri
Kamuoyunda 'Kardelenler' projesiyle de gündeme gelen ÇYDD’nin cemaatlerle de yakından ilgilendiği notlarda ifade ediliyor.

İŞTE BİR ÖĞRENCİNİN AĞZINDAN ÇYDD: İNCİL, KARMA EVLER, CUMA YASAĞI

Kamuoyunda 'Kardelenler' projesiyle de gündeme gelen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin cemaatlerle de yakından ilgilendiği notlarda ifade ediliyor. Bu konudaki uyarı notlarda şöyle yer aldı:

Yeni bir süreç için dinci cemaat evlerinden uzantılar gerekiyor. Bu konuda hem özendirme ve seçme uğraşısını sürdürmeli hem nüfuz eden yeşil kardelenlerin izlenmesi.

Doğal cinsellik ön plana çıkarılacak

Faaliyetlerimizi engelleyebilecek dinsel-şoven- kültürel dogmaların giderilmesine yönelik olarak eğitimlerde doğal cinsellik ön plana çıkarılacak. ÇYDD'nin aynı şubesinde bir bilgisayarda bulunan Tuğamiral imzalı mektupta yer alan askeri öğrenciler ile 'kız öğrenciler'in bir araya getirilmesi konusu toplantı notlarında şu ifadelerle doğrulanıyor:

Kızlar fedakarlık yapacak

“‘Askeri okullara yakın çevrede oluşturulan kız evlerine en uygun kızlar seçilerek bu evlere aktarılacak. Çalışmanın hassasiyeti sıklıkla vurgulanacak. Kızlara her türlü fedakarlık yapmaları için yönlendirmede bulunulacak. Kulelide rehberlik dersinden yararlanılacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.