Battaniyesini atan Saylan konsere koştu

Battaniyesini atan Saylan konsere koştu
Ergenekon soruşturması kapsamında evinin aranması sırasında battaniyelere sarılan ve “Bu kadar hasta bir insana böyle muamele yapılır mı” diye kartel medyası tarafından çığırtkanlığı yapılan ÇYDD Başkanı Türkan Saylan, geçtiğimiz akşam

İŞTE BİR ÖĞRENCİNİN AĞZINDAN ÇYDD-KARMA EVLER, İNCİL, CUMA NAMAZI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 20. kuruluş yıldönümü sebebiyle Fazıl Say ve bazı sanatçılar Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde konser verdi. İstanbul Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü’nde tedavisi süren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Türkan Saylan da Fazıl Say konserinde en ön sırada hazır bulundu.

HASTA SAYLAN, FAZIL SAY KONSERİNDE!
Programa katılan Türkan Saylan’ın bu hali, evinde yapılan arama sırasında battaniyelere sarılmasıyla tezat bir görüntü oluştururken, gazetemizin kendisi hakkında yaptığı haberleri bir kez daha haklı çıkardı. Saylan, konu din ve Müslümanlık olunca hastalığını bir anda unutuyor ve ağza alınmayacak sözler söylüyordu. İşi daha da ileriye götüren Saylan, “Biz tanrının yaptığı yasalarla değil, insanların yaptığı yasalarla hayatımızı sürdürürüz” diye konuşmaktan da çekinmiyordu.

SAYLAN’IN CEMAAT RAHATSIZLIĞI!
Saylan, ÇYDD’nin 20. yılını kutladığı programı en ön sırada takip ederken, gecede bir de konuşma yaptı. Burs verdikleri öğrencilerin cemaatlere, tarikatlara katılmadıkları için büyük bir tehdit altında olduklarını iddia eden Saylan’ın bu sözleri tepkiyle karşılandı. Daha önce Sezen Aksu aracılığıyla Türkan Saylan’a destek olmaya çalışan Fazıl Say da ÇYDD’ye destek çağrısında bulundu. 

Üsame Karakış/ Vakit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.