Alperenler Siyonistlere lanet yağdırdı

Alperenler Siyonistlere lanet yağdırdı
Siyonistlerin saldırganlığını ve Müslümanların kutsal mabetlerine yönelik tacizlerini protesto eden Ankara Alperen Ocakları üyesi gençler Kızılay meydanında bir araya gelerek terör devleti İsrail’e lanet yağdırdılar.

ASLAN DEĞİRMENCİ'nin haberi...

VATANDAŞLAR TEKBİR GETİRDİ


Eylemde gençler, ‘Hamas’a Selam Direnişe Devam’, ‘Filistin sana canımız kanımız feda olsun’, ‘Siyonist İsrail Ortadoğu’dan defol’ sloganları atarken, gruba destek veren vatandaşların da sıklıkla tekbir getirdikleri görüldü


ABD VE AVRUPA SENİ KURTARAMAYACAK
“Oluk oluk kan aksa, kurtulacak El Aksa”, “Siyonist köpek İsrail, akıttığın salyalarda boğacağız seni” pankartları açan grup yaptıkları açıklamada, terör devletine seslenerek, “Ey dünyayı hercü-merce veren lanetli devlet; bilmelisin ki İslam tek millettir. Ve İslam’ın ilk mescidi Mescid-i Aksa’dır. Haddini aşıyorsun. O mescide zarar verdiğin an uşakların ABD ve Avrupa seni kurtaramayacak. Sana vaad edildiğini söylediğin ama kendi uydurman olan topraklar İslam milletinindir. Bilmelisin ki Mescid-i Aksa’nın bir tuğlasına zarar verdiğin gün senin ve gayri meşru devletini, Alperenler tükürüğümüz ile boğacağız. Bir savaşa hazırlanıyorsun ama Allah nurunu tamamlayacak ve son savaşımız sizinle olup bizler galip geleceğiz” dediler.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.