Soner Yalçın’dan İsrail’e HAMAS kıyağı!

Soner Yalçın’dan İsrail’e HAMAS kıyağı!
Bir dönem ‘Fabrikatör’ kod adlı Ergenekon sanığı Doğu Perinçek’in Aydınlık dergisinde çalışıyordu. Sonra ‘birileriyle’ tanıştı ve Aydınlık’ta ‘bilinmeyen’ bir sebepten dolayı ayrıldı, televizyonculuğa başlad

Tanıştığı ‘birilerinin’ anlattığı hikayelerle casusluğa merak saldı. Sonra Efendi kitaplarını yazdı. Beyazı siyah, siyahı ak gösterdi kitaplarında ve kafaları karıştırdı. Hürriyet’te yazıyor halen. Bir de odatv diye bir sitede ‘zoka, zobba, cahil, dinci, inci,’ gibi kelimelerin bolca yer aldığı bir sitede sağa sola saldırıyor. 

"KIMIZ İÇEN TÜRKÇÜ" YA DA "SELANİKLİ TURANCI"
Yeri geldiğinde dini savunuyor, yeri geldiğinde yerin dibine batırıyor. Bazen kımız içen bir ‘Türkçü’, bazen ‘Selanikli’ bir Turancı kesiliyor. İsrail gizli servisi MOSSAD’ın belirlediği “Her casus görev yaptığı ve muhatap olduğu kitlenin dinini, kültürünü özümseyecek ve onlardan görünecek” kuralını en iyi uygulayanlardan biri. Çorumlu Soner Yalçın’ın MOSSAD ajanı olup olmadığını bilmiyoruz ama yazdıklarıyla İsrail’e bir MOSSAD ajanından çok daha fazla katkı sağladığını biliyoruz. 

BEBEKLERİN KATLİNİ ONAYLAYAN HAHAMLAR
Bundan birkaç gün önce habervaktim’de İsrail’deki hahamların "Filistinli bebeklerin katli dini bir vecibe” ve “Filistinlilerin malı da canı da Yahudilere helal” temalı haberler yer almıştı. Zaten Gazze’de bunun uygulamasını seyrettik. Bu haberlerin tabii Soner’in odasında yer alması beklenemezdi, nitekim yer de almadı. Ama dün çok ilginç bir haber yer aldı. 

"8 HAMAS'LI GİZLİCE TÜRKİYE'YE GELDİ"
“8 HAMAS’lı gizlice Türkiye’ye geldi” başlığıyla verilen haber Avrupa’da yayın yapan PKK muhalifi ‘Kürtçü’ bir siteye dayandırılıyordu. ‘Kürtçü’ siteye dayandırılan haberde, “Geçtiğimiz günlerde Kürt Hizbullahı Lübnan’dan gelen Hamas üyelerini ağırladı. 27 Kasım’da Suriye’den Türkiye’ye giriş yapan 8 kişilik Hamas Grubu Batman’da Kürt Hizbullahı’nın yöneticileri ile görüştü. Grup Batman’da 2 bin kişilk bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşma yapan Hamas üyesi: "İsraillerin katli vaciptir!.. İsrailliler Müsülmanların intikam kılıcından kurtulamazlar. Günün birinde hiç bir İsrallli’yi ülkemizin taşları bile koruyamayacak. Vakti gelince o taş bile dile gelip ‘İşte bir Yahudi burda’ diyecektir” dedi.

HİZBULLAH'I HAMAS DİYE DEĞİŞTİRDİ
“Selanikçi Türkçü” okuyucularına selam çakan Soner’in odasının bu haberinde bir sorun olabileceğini düşünerek, haberi bir de ‘Kürtçü’ siteden okuyalım dedik.’Kürtçü’ sitede bu ifadeler yer alıyordu ama bir farkla. Sitede “İsraillerin katli vaciptir” diyen kişi Hizbullah üyesiydi ve 'Hızbullah üyesi molla' ifadesi kullanılmıştı ama Soner’in odacıları bunu HAMAS diye değişmişlerdi. Odacıların ruhuna o kadar İsrail aşkı işlemiş ki, Hizbullah’ı hemen İsrail olarak değiştirmişlerdi. Belki yanlışlık yapmışlardır diye düşündük ama haberi kopyalayıp yapıştırdıkları için böyle bir şey söz konusu olamaz. Yani Kopyaladıktan sonra Hizbullah’ı silip yerine HAMAS yazmışlar. 

'SELANİKLİ TÜRKÇÜLERİ' GAZA GETİREN HABERLER
Sonra da arkadan gelen ‘Selanikçi Türkçü’ yorumlar var. Odacılar Ergenekoncu gazetelerdeki benzeri haberlerden bu kesimi nasıl gaza getireceklerini galiba iyi öğrenmişler. Haberin altında hemen şu yorum vardı: “Bu devletin İstihbarat örgütleri,sadece ve sadece Vatanseverleri Siklivri'ye doldurmakla mı uğraşıyor açıklasalar da herkes bilse.Hamas güruhunun Kürt Hizbullahı denen Bölücü-Dincilerle Batman'da yaptığı 2000 kişilik toplantıdan haberleri yok mu T.C.'nin MİT,Emniyet İstihbarat ve Genelkurmay İstihbaratının?Adamlar kendi sitelerinde açıklıyorlar da öyle ortaya çıkıyor bazı şeyler. Böyle bir toplantıdan haberleri varsa,ne gibi önlem almışlar?Haber doğru değilse,neden YALANLAMAZLAR bu kara propagandayı?Türk halkının gerçekleri bilme hakkını hiç mi umursamıyor bazıları?”

Soner ve odacıları gerçekten çok iyi çalışıyor. İsrail her yere tek tek adam gönderemez ki! Tüm bunlar için para lazım değil mi?

SÜLEYMAN KAYA-HABERVAKTİM.COM



SONER YALÇIN HANGİ 'EFENDİ'NİN KÖLESİ?-TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.