Habervaktim'e destek yağıyor

Habervaktim'e destek yağıyor
Habervaktim.com'un, Ali Bayramoğlu ve DPI'ycılarla ilgili yayınları değişik kesimlerce de büyük destek görüyor.

Okurlarımızdan destek meilleri, yorumları, telefonları, faksları yağmaya devam ederken, Malatya Barosu Eski Başkanlarından Avukat Selahattin Sarıoğlu’ndan da hayli anlamlı bir “teşekkür yazısı” geldi. 

Malatya Barosu Eski Başkanı Selahattin Sarıoğlu’nun, Habervaktim.com’a gönderdiği yazısını noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz:

“Habervaktim.com sitesi, “düzde” Türk Milletinin bağrına “köşelerini”, “kürsülerini”, “mikrofonlarını” “kitaplarını”, “konferanslarını” dayayanlara karşı milletinin bir mensubu olarak meşru-yasal savunma yapıyor.

Bu savunma ki, “düşünce” diye yutturulmaya çalışılan, kimilerince de yutulanlar gibi ırkçı, şoven, yalan değil; Aziz Milletimizin ruhuna, inancına, duruşuna, büyüklüğüne uygun; evrensel ve insani.

Dağdakiler “işlerini” göredursun, Mehmetçik kanı akıta dursun, düzde “siyaset yapan” kimileri büyük kanallarda programcı ya da konuşmacı yaptırılıp, kimileri büyük gazetelerin köşelerine oturtulup, kimileri “özgür üniversitelerin” kürsülerine çıkartılıp, anlarıyla şanlarıyla “çözümler” üretmekte.

Kitapların, başkentlerin “ortasından” yazıp konuşup da bunları evrensel diye, bilimsel diye sunanların bu görüşlerinin Türkiye’nin tabiatına aykırı olduğunu, bunların aslında orta doğusal haritalar çizmek amacında olduklarını bu halk onlara belletecektir.

Tabiidir ki Milletin bu insanları gerçek kimliklerini ve niyetlerini anlamaları zaman alacaktır.

Çünkü, yurttaşımız temizdir, herkesi kendisi gibi bilir.

Bu konuda vatandaşımızın anlamakta çok zorlandığı iki şey olduğunu düşünüyorum:

Birincisi, “takma kimlikle” kendini gizleyenlerin aslında “esas kimliği” için konuşup yazdığı,

İkincisi ise, bunları ekranlarında, gazetelerinde, üniversitelerinde konuşlandıran patronların bunu “nasıl” yapabildikleri…

Habervaktim com, bu düzenbazların gerçekte kim olduklarını ve iş ve işlemlerini, yazıp çizmelerini hangi saikle yaptıklarını anlatarak yurttaşlarımızı aydınlatmaktadır.

Bana, topraklarım üzerinde “yalnız olmadığımı” duyumsatarak yüreğimi serinleten Habervaktim.com sitesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgi, saygı ve selamlarımla.

Av. Selahattin Sarıoğlu
Malatya Barosu Eski Başkanı”





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.