Herşey DPI'nın deşifresi ile başladı

Herşey DPI'nın deşifresi ile başladı
Her şey DPI adlı örgütün İstanbul’daki gizli toplantısını deşifre etmemizle başladı. Projektör tuttuğumuz DPI’ın ortaya dökülen bağlantıları, Türkiye üzerinde korkunç emellere işaret ediyordu&hell

Bu deşifre “liberal, demokrat ve dindar dostu” maskeli bazı isimleri feci halde rahatsız etti… 

Bu isimlerin başında Yeni Şafak’a çöreklenmiş Ali Bayramoğlu geliyordu.

PKK kuruluşu DPI'ın gerçek yüzünü ve planlarını deşifre ettiğimiz haberlerimizden sonra liberal maskeli bazı isimlerin ardından, şimdi de Taraf’ın arkasına sığınan Yeni Şafak gazetesi, Bayramoğlu’na arka çıkma adına Habervaktim’e saldırdı.

Bizim kimsenin kimliğiyle bir problemimizin olmadığını, derdimizin maskeli bir şekilde Ermenicilik, Kürtçülük yani bölücülük yapılmasıyla olduğunu tekrar hatırlattıktan sonra bize din dersi vermeye kalkışan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert’e soruyoruz:

1-Habervaktim'in haberlerinden sonra Galatasaray Üniversitesi'ndeki DPI toplantısı neden iptal edildi?

Madem DPI iddia edildiği gibi legal, terör örgütüyle hiçbir bağlantısı olmayan, dış istihbarat servisleri ile hiçbir bağlantısı olmayan bir kuruluş... O halde DPI'ın Galatasaray Üniversitesi’nde gerçekleştireceği toplantı niçin iptal edilerek mason locası karşısındaki Cezayir Lokantası'na alındı? Niçin Galatasaray Üniversitesi yönetimi "Böyle bir toplantının üniversitemizde gerçekleştirilmesi söz konusu değildir" şeklinde, toplantının mahiyetine de işaret eden bir açıklama yaptı?

2-DPI'ın Merkezi Neden İngiltere'de?

Türkiye'nin Kürt sorununa çözüm arayışında bulunduğu iddia edilen terör örgütü uzantısı DPI'n merkezi neden İngiltere'de? Neden Kürt sorununun çözümü için çabaladığını iddia eden bu isimler için İngiltere Kutsal Topraklar konumuna gelmiş durumunda? Neden Kürt sorununun çözümü için sıklıkla İngiltere-İrlanda'ya gitmeye, İngiliz parlamentosunda sunumlar yapmaya, İngiliz Lordlarını yaptıkları organizasyonlar içine dahil etmeye ihtiyaç duyuyorlar?

3-İngiliz Parlamentosu Niçin Bu İsimler İçin Kutsal Mabed Gibi?

Son dönemde DPI'ın Türkiye kadrosundan Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu, Hasan Cemal ve Bejan Matur belirli aralıklarla İngiliz Parlamentosu’nda Kürt sorunuyla ilgili konuşmalar yaptılar, Londra'dan PKK'nın yerinde olsalar silah bırakmayacakları açıklamaları yaptılar. Ne oldu? Biz farkında olmadan İngiliz Common Wealth sistemine bağlandık da haberimiz mi yok?

4- Bunu Neden Kabul Etmiyorsunuz?

Bayramoğlu gibi isimlerin toplantılarına koştuğu DPI'ın Direktörlüğünü Kerim Yıldız yapıyor. Kerim Yıldız aynı zamanda Kurdish Human Rights Project (KHRP) yani Kürt İnsan Hakları Girişimi adlı kuruluşun da kurucusu. Bu bilgi bizzat DPI'ın internet sitesinde yer alıyor. Her iki kuruluş da İngiltere'de “11, Guilford Street, London WC1N 1DH” adresinde faaliyet gösteriyor.

5- YILDIZ’IN ÜNLÜ NEO-CON RUBİN’LE İLİŞKİSİ

Kerim Yıldız’ın Kürtlerle ilgili yazdığı kitabı, ünlü neo-con Michael Rubin tarafından destek görmüş. Michael Rubin, Middle Eastern Journal isimli dergiye yaptığı değerlendirmede, Kerim Yıldız'ın kitabına övgüler düşmüş. Kerim Yıldız kitapları ve röportajlarında sürekli Güneydoğu'ya uluslararası müdahale ve dört parçalı Kürdistan yapısını savunuyor.

6- KHRP'NİN KURUCUSU ÖCALAN’IN AVUKATI

KHRP'nin diğer kurucusu Mark Muller Stuart. Bu isim, teröristbaşı Öcalan'ın avukatı.

7- DPI’ın Lordu Avebury’nin Türkiye’ye Girişinin Yasaklandığını Biliyor musunuz?

DPI toplantılarını organize eden isim olan Kerim Yıldız’ın kurucusu olduğu KHRP'nin onursal başkanı ise İngiltere Lordlar Kamarası Üyesi Lord Eric Avebury. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 1994’te bu ismin Türkiye’ye girişini yasaklamış. Gerekçe şu: “PKK unsurları ile temasta bulunması…”

8- SİTELERİNDEKİ KÜRDİSTAN HARİTALARI VAR, AÇIN BAKIN

KHRP'nin sitesinde Türkiye, Suriye, İran ve Irak'ta toprakları olan birçok Kürdistan haritası yer alıyor.

9- EVEBURY AYNI ZAMANDA ERMENİ DOSTU

Hatırlamayanlar için bir hatırlatma daha yapalım, Avebury ile ilgili. Avebury, 1916 yılında İngiliz Parlamentosu tarafından yayınlanan Osmanlı'nın 1.800.000 milyon Ermeni'nin üçte birini katlettiğini iddia eden Mavi Kitabın Türkçeye tercüme edilmesini sağlamış ve önsöz yazmıştır.

Türkiye'de yapılan PKK uzantısı DTK toplantısının fikir babası olduğunu da Lord Avebury kendi internet sitesinde vurgulamaktadır.

Son söz: Anlayacağınız Türkiye karşıtı ne varsa orada bitiyor.

Son soru: Neden Lord Avebury’nin Türkiye’ye girişi yasaklandı acaba?

Cevabını biz verelim: PKK’ya verdiği açık destekten dolayı…

Peki siz Habervaktim’e saldırarak; Ali Bayramoğlu gibilere destek çıkarak ne yapmış oluyorsunuz?

Habervaktim.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.