İşte taziyelerin kabul edildiği adres…

İşte taziyelerin kabul edildiği adres…
Vefat eden üstad Karakoç’un evi taziye için gelenlerin akınına uğruyor. Aksiyon ve fikir adamı Karakoç’un Ankara Sincan’daki evi, dostları ve sevenleriyle dolup taşıyor. 

Hakk’ın rahmetine kavuşan büyük şair ve Akit yazarı Abdurrahim Karakoç’un evi taziye için gelenlerin akınına uğruyor. Aksiyon ve fikir adamı Karakoç’un Ankara Sincan’daki Yunus Emre Mahallesi Onbaşı Sokak Umut Anadolu Sitesi A Blok: 6/7’de (Harikalar Diyarı 12. Kapı karşısı) bulunan evi, dostları ve sevenleriyle dolup taşıyor. Üstadın ailesini başsağlığı dileklerini ileten vatandaşlar, açılan taziye defterine duygularını aktarıyor. 

“MAZLUMLARIN ACISINI YAŞADI”

Abdurrahim Karakoç’un oğlu Enderhan Karakoç, babasının 80 yıllık ömrünü Türk-İslam davasına adadığını söyledi. Babasının herkesin dilinde olan “Mihriban”la özdeşleştiğini, “Hak Yol İslam Yazacağız” şiiriyle insanlara İslam mücadelesini aşıladığını ve hiciv tarzı şiirleriyle dikkatleri üzerine çektiğini anlatan Karakoç, Türk halkının güçlü bir kalemini kaybettiğini kaydederek, “Muhterem babam hem İslam için, hem vatanı için mücadele etmiş ve bu doğrultuda mazlumların acısını yaşamıştır. Mücadelesi hak yolundaydı. Ömrünün son noktasına kadar mücadelesini bırakmadı. Hiçbir zaman kimsenin karşısında eğilmedi. İnandığı uğurda canını seve seve feda edecek kadar gözü kara biriydi. Hiçbir şekilde makam ve mevki beklentisi içinde olmadı. Türkiye çınarını kaybetti. Bu nedenle üzüntülüyüz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.