Coca Cola işte böyle katlediyor

Coca Cola işte böyle katlediyor
İçerdiği maddeleri tepkilere rağmen ısrarla gizli tutan Coca Cola’nın İsrail’in en büyük destekçilerinden biri olduğunu biliyor muydunuz?

Coca Cola’nın yaptığı reklamlardan birinde aynen şöyle deniliyor: Coca Cola iç, İsrail’i destekle. Amerikan ürünlerini destekleyerek, İsrail’e destek verin’

Belçika’da, Sağlık Bakanlığı’nın bu ürünü içenlerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü ve bu içeceğin içerdiği maddeler nedeniyle alyuvarların eridiğini, dolayısıyla kansızlık meydana geldiğini bildirdiği Coca Cola, elde ettiği karının yüzde 50’sini de İsrail ordusuna aktarıyor. 

Hindistan’ın geçtiğimiz yıl tamamen yasakladığı, Letonya’da ise okullardaki satışını tamamen, dışarıda ise çocuklara satışını yasakladığı Coca Cola firması, Filistin topraklarında katliam yapan İsrail’in de en büyük destekçisi.

EN FAZLA TÜKETENLER MÜSLÜMAN ÜLKELER
Yahudilerin yaşadığı alanlarda yaptığı reklamlarda, Coca Cola içenlerin aynı zamanda İsrail’e destek verdiği mesajı veren firma, elde ettiği karının büyük bir bölümünü ise Müslümanlardan karşılıyor. Yapılan araştırmalara göre Coca Cola içenlerin büyük bir bölümünü Müslüman ülkeler teşkil ediyor. Yani Müslüman ülkeler kendi elleriyle İsrail’e uçak, bomba, tank ve tüfek sevkıyatı gerçekleştiriyor. 

İLGİLİ HABERLER:

COCA COLA'NIN SIR OLAN ÖZÜTÜ 

COCA COLA AÇIKLAMAMAKTA DİRENİYOR 

DÜNDEN BUGÜNE FİLİSTİN DRAMI-FOTO ANALİZ 

HAHAM YAHUDİ ŞERİATINI AÇIKLADI: SİVİLLERİ DE ÖLDÜRÜN


habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.